11

Анонимен

преди 8 години

ТИЯ ОТ ГЪЛЪБОВО НЕ ГЛЕДАТ ЛИ ТЕЛЕВИЗИЯ АЛФА- ТАМ ТЕТКИТЕ ИМ ОБЯСНЯВАТ, ЧЕ САНИРАНЕТО НАМАЛЯВА ПОТРЕБЛЕНИЕТО НА ТОКА, А ОТ ТАМ СЕ УВЕЛИЧАВА ЦЕНАТА МУ, САЙТА АТАКА ИМ ОБЯСНЯВА КАТО НА БЕЛИ ХОРА, ЧЕ КОЙТО САНИРА МУ ВЗЕМАТ ИМОТА- ХА СЕ СПРЕТЕ И СИ СТОЙТЕ ВЪВ Ф Е К А Л И И Т Е, КЪДЕ , КЪДЕ Е ПО УЮТНИ, ТОПЛО И НАЙ ВЕЧЕ ГРОЗНО.

10

Анонимен

преди 8 години

Кво се радвате бе, не знаете ли,че в Европа само социаладжиите живеят в блокове. Белите хора живеят в къщи, не в гета! Пък у БГ голяма гордост - саниран блок...

9

Анонимен

преди 8 години

Тези от Гълъбово не са ли чули приказката ,че "Безплатен обяд няма ? Те гербаджийте увеличиха всичко възможно в т.ч. и билетчето в София та ще санират жилището безплатно на бай Пешо? Който е гледал АЛФА и коментарите на Магдалена Ташева по тези въпроси трябва да знае как ще им го *** на желаещите някой да им "Санира " жилището. Да чакат обаждане от съдия изпълнител.

8

Чоки

преди 8 години

И кво му изглежда добре, всеки балкон с различна дограма, климатиците сложени кой където му падне? Изглежда като преди саниране, а не като след саниране. Изобщо, в идеята за програмата за саниране имало ли е участник архитект?

7

Анонимен

преди 8 години

Малийййй с тая статия кутевата сгaн сън няма да спи довечера :)

6

от Сидни Ав$тралия

преди 8 години

а наркомЪните обичат да палят стелиопор. Още преди да наберете 112 е чао цялото саниране

5

Анонимен

преди 8 години

До Добре изглеждаЗа изглеждане - изглежда, *** ако разчиташ стиропора да държи фасадния панел да не падне не се надай!

4

примат от карнобат

преди 8 години

Ще има ли камила за снимки ,или ще дойде някой политик на откриването

3

Баба Вуна

преди 8 години

Много добре изглежда блокчето! Дано стават все повече.

2

Добре изглежда

преди 8 години

Нека плюенето започне сега!

1

Жокера е Наркоман

преди 8 години

Няма да се мине много време и стените на красиво санирания блок ще бъдат надраскани с графити и тебешири от малоумно безбожи чада.