20

Анонимен

преди 8 години

Янките за трева харчат 7 млрд вие сте се разревали че Бойко взел 7 млрд заем.

19

Анонимен

преди 8 години

Пуша рядко, някой път е забавно когато си с приятели. Веднъж паднах на земята от смях, буквално от смях щях да умра. Отваря и много апетита, ако някой иска да качи тегло опредлено това е пътя...

18

Анонимните

преди 8 години

Тревата е разтоварваща, кара те да се смееш и радваш и да гледаш на живота по леко.*** балкански обича да жули сливова, да набие някой, ако няма кой може жената или детето и да псува телевизора, че е *** и беден.Той не прави разлика между трева и хероин, защото е консерватитен, неинформиран и ***.Така че, ако не пафкате, дръпвайте по едно масе на седмица и ще видите колко ще ви се подобри мисленето и хармонията с околния свят.

17

Djin

преди 8 години

Не тунели, а магистрали под земята ще построят на Щатско- Мексиканската граница!

16

Berlin

преди 8 години

В американската икономика ще влязат 7 000 000 000 долара, а в БГ парите от тревата влизат в джобовете на мутри, подкупен yшев и лицемерни политици. Това печелите от забраната... хаха.

15

Анонимен

преди 8 години

Я да се скриете всички разбирачи, дето наричат хората пушещи трева - наркомани. Аз пуша от 15 годишен. Завърших си образованието, не съм спрял да работя, получавам прилични пари и не спирам да се развивам умствено, емоционални и т.н., и марихуаната не, че не ми пречи, а напротив - помага ми. А глупавите ***, дето само пият и наричат хората наркомани, бачкат за 500 лв и са мнооого велики разбирачи. А тоя дето биел такива дето пушат, просто да не попада на групичка "наркомани" като мен.

14

11

преди 8 години

Ненормалници!Дотам ли са я закъсали, че да легализират наркоманията и да изчисляват приносът и към икономиката?А защо така умело премълчават фактите, че наркомана не е работоспособен или производителен и колко милиарда ще струва това на икономиката и здравеопазването? Какво поколение ще отгледат и възпитат друсащи се родители?

13

"Наркоманка&quo

преди 8 години

Всяка вечер пуша трева, не пия алкохол и не пуша цигари. Доста ми е добре. Легализация!

12

Анонимен

преди 8 години

зависимостта от алкохола е съизмерима правопропорционално по ефект с зависимостта от антидепресантите. но никой си не играе да пълни главите на хората. шото бай иван от завода е як пияч, не че е зависим, нали. а зависимостта от болкоуспокояващи? ъмммм ама другарката Иванова преподава на децата на 3 аулина и е цел ден на дексофен производни, нищо че ако приемаш не позволяват шофиране и "некои други неща"

11

:) Пийс

преди 8 години

Не са глупави Янките, знаят да пушат, вместо да се наливат с Водкка и командват света.Глупави сме ние, че се мислим за много умни.

10

до Антитолераст

преди 8 години

Същото се отнася и за пиещите ракия и пушещите цигари.От тревата умрел няма - но от алкохол да!

9

Анонимен

преди 8 години

До 7сигурно е.

8

Анонимен

преди 8 години

пицаджии, вместо да се чудите дали толерастите или *** пушат, задайте си въпроса , що ние не им я продаваме, като ще дават 7 милиарда за медицинска. ама нейсе, с интернационалисти да се разбереш е като да спориш с телевизора. отпуска те, но ако те гледат отстрани е леко неловко.

7

Анонимен

преди 8 години

До Мъро от селоНе е сигурно кое е по вредно тревата или българските медии :D

6

Легализация!!

преди 8 години

Това само от два щата. - Колорадо и Вашингтон.Сега си представете, ние с колко пари ще напълним бюджета на България. Решението е едно - ЛЕГАЛИЗАЦИЯ!!

5

Мъро от село

преди 8 години

Седем милиарда,канабис за удоволствие,Язе за удоволствие гледам телевизора

4

Кирос Тиро

преди 8 години

ДЕЦА НЕ ШМЪРКАЙТЕ МАРИХОЛАНА!!! ас като се нашмъркам с марихолана и ми става лошо и ходя да лапам по пл. македония. добре си бех кога пиех само алкохол ама един *** преател ме зариби и един път изпихме 300 мл. марихолана и после почнах да гго шмъркам и боцкам. помогнете ми ного сам пропаднал!!1!

3

Марк Твен

преди 8 години

През 2016 година българите ще похарчат за тютюн и цигари около 7 милиарда лева. Това ще ни направи една от най-зависимите и глупави нации в Европа и света.Това е чудесна новина, защото зависимият човек е една идея по-раздразнителен,по-летаргичен,по уморен и най-вече ТОЙ е по-лесно управляван и манипулиран.Ако утре кажа, че ще сваля цената на цигарите или ги раздавам безплатно, познайте кой ще бъде любимеца на народа? А аз на кой ще раздавам цигари? На наркомани. Тъжно но факт.Много пари са това!

2

Жокера е Наркоман

преди 8 години

Тхеба и тревоманите и Обама пуши, аз ги млата като ги вида с коз, бия ги през устата и кат им падне циграта я настъпвам

1

Турчина Мехмед

преди 8 години

Ама че тревомани били тия крсвари бре ;)))