6

Анонимен

преди 8 години

Оф, леле! Авторчето, колко от нас могат да си позволят или пък ще тръгнат да си купуват Ягуар? Че и комби?

5

до 2

преди 8 години

Коли не могат да правят вече, за това съм съгласен. Но Островът е далеч от потъване. А отностно смесителите: Цялата работа е, че топлата вода е *** при тях, заради старата им инсталация из целия град. А по време на войните е била и отравяна! За това двете вървят отделно и се смесват, ако искаш да си измиеш ръцете в легенче примерно. Иначе ползваш само студената! А смесителят ще се задръсти за нула време!

4

Анонимен

преди 8 години

Пазарът точно за тези коли е огромен! В Германия САМО това се кара! АМГ комбите има също, Поршета Панамери. Просто Ягуар е скъп, остарял и нескопосан! Англичаните трябва да се напънат малко, ако искат да се конкурират с другите на пазара.

3

Анонимен

преди 8 години

нещо приятно? не го търсете на острова... кралицата е трансформърс от тия най-гадните

2

Анонимен

преди 8 години

Всичко британско е такава глупост, че не е истина, но на прогизнали, потъващ остров е национална реликва. Защото все по-малко неща могат да правят, всичко други вече се прави в Индия, Китай и Корея. Като са толкова гениални да си направят смесител за баня с топла и студена вода, а не както е сега в 90% от къщите отделно е вряла, отделно ледена вода и за да си вземеш нормален душ трябва да ги смесиш във вана или в мивка. Пълни загубеняяяцииии!

1

дебел депутат

преди 8 години

Таман мислях да си го купя,ще мькна тухли за вилата.