13

bix

преди 8 години

забравих сапфир кристал по скалата на Моос е на 9 място по твърдос!!на 10 е диаманта!

12

bix

преди 8 години

имам / certina / за 800 лв. стомана 316l .....за незнаещите киселиноустойчива хром никелова стомана!стъклото е сапфир кристал ! двойна защита ! за 10 години не е мръднал като нов е !взимайте си китайски те са с по добри характеристики!!!!!!!!!!!!швейцарските часовници са произведение на изкуството....не говорим за тези с диамантите!механизми като tourbillon e жироскоп в ръчен часовник !!! уникално !!!затова тези часовници струват толкова много!

11

Анонимен

преди 8 години

"Износът на швейцарски часовници със спад"Ау ! Каква трагедия ! Питали радио Ереван: каква е разликата между Швейцария и Русия.Отговорът бил: от кило желязо швейцарците правят осемнайсет часовника, а руснаците - кило гвоздеи.

10

Анонимен

преди 8 години

То целият свят вече е тръгнал като в "Пътеводител на галактическия стопаджия", а там електронните часовници са на мода.

9

vlady

преди 8 години

Производителите да сезират архимандрит Гусан Алчанян архиерей на епархия Швейцария на Арменска Апостолическа Църква.

8

до 6 и 9

преди 8 години

Поинтересувайте се повече. Японски, швеицарски, китайски на всички механизмите им се правят в Китай и се сглобяват в съответната страна.

7

до 4

преди 8 години

Разликата е като Лада и Мерцедес

6

Анонимен

преди 8 години

ДА КОМПЕНСИРАТ С УСИЛЕН ИЗНОС НА ШВЕЙЦАРСКИ НОЖЧЕТА:))))

5

Анонимен

преди 8 години

Много исках Omega Seamaster, ама откъде 7000.00 лв! За това като установих, че още се произвеждат руски часовници, веднага си взех Восток Амфибия за 180.00 лв. Сделано в РОССИИ! 100% класика!

4

до 4

преди 8 години

Изобщо не можеш да сравняваш китаеца със швейцареца. Китайското менте освен, че е по-некачествено като изработка, също така животът му е много по-кратък и с течение на времето натрупва забавяне в отмерването.

3

Анонимен

преди 8 години

Каква е разликата между китайски часовник за един лев и швейцарски за 20000 евро?Нали показват едно и също време? Да не би си собственикът паревню на швейцарския ще живее по-дълго?

2

Анонимен

преди 8 години

Жалко, че заради онези надценени смарт ***, чийто живот е като на еднодневка, страда една вековна традиция, като тази на качествените механичните часовници, чиито продукти са практически вечни.

1

Анонимен

преди 8 години

Mnogo jalko.