21

WWE

преди 6 години

тя беше двукратна Интерконтинентална Шампионка и 1 път Шампионка при Жените

20

Анонимен

преди 8 години

Химията не прощава!

19

Анонимен

преди 8 години

жената е починала,вие тук спорите като чели делите един и същи мъж/жена,типичната черта на Българина,да плюват.Каквато и да е била,пак е направила нещо в живота си за разлика от вас мързеливци.На мен лично малко ми е гадно,когато бях малък израснах с нея като кеч легенда и такава ще си остане,като нея и Лита втори няма

18

Анонимен

преди 8 години

Ко? Не!

17

атанас

преди 8 години

До 18А в статията, която си цитирал дори ти, се говори са претренировъчен продукт. Като имаш магазин за добавки знаеш ли разликата между протеин и буустър? И "амфетамин" е много преувеличено, има буустъри, в които бяха намерени вещества, които имат психотропен ефект, но го забраниха още преди години. В момента буустърите на практика са бета-аланин, аргинин (аминокиселини), много кофеин и подсладители.

16

атанас

преди 8 години

До 18Да, извинявай, очевидно е, че не си особено умен. Каква е логиката да слагат амфетамини в протеин бе, "умнико"? Големи компании за добавки изкупуват суровината директно от мандрите. Суровината ти е на практика дехидратирана суроватка, която се получава при производството на сирене. В този прах добавят подсладители, подобрители и конверванти, пакетират и продават. Всеки може да тества какво съдържат тези добавки. Компания за милиарди ще ти сложи амфетамин в протеина, вземи мисли малко!

15

дедо Йов до 5

преди 8 години

"Активен спортист-химик дълголетник няма"Има и това е Великия Иван Абаджиев - 84г!!!

14

Анонимен

преди 8 години

Арнито е бившо Стероидно Чудовище от Австрия, с два байпаса на сърцето, сменени бъбреци, силикони по прасците, а, сега прилича на старче-развалина!

13

до Атанас

преди 8 години

Ето линка за Justin Rys, новозеландския културист, умрял на 39 г. от зобене, накрая хич не го държат краката и мозъка, фъфли като говори, пие цяла шепа хапчета за сърцето, и казва младите да не правят експерименти като него с тялото си, зобейки каквото им попадне пред очите newshub.co.nz/tvshows/3d/bodybuilder-justin-rys-dying-for-a-good-body-2014073020#axzz3c7OMlBb9

12

до Атанас

преди 8 години

Атанасчо, умник ще викаш на баща ти. Аз се занимавам с силови упражнения още сигурно когато си ходил прав под масата. В тия прахообразни смеси, наречени протеинови добавки, има толкова мляко, колкото в мен тече ескимоска кръв. Напиши на гугъл, Justin Rys, новозеландец, Мистър Австралия, НЗ, Азия и Океания, който наскоро умря на 39г. Познавам го, щото дълго време живях в Н. Зеландия, имам двойно гражданство. Имаше магазин за добавки, и казва, че в тях слагали всякаквиБоклуци, вкл. и амфетамини.

11

Хофман

преди 8 години

Идиотизмът надви над интелектуалното. Света успя да издигне в култ най долното и жалко. Колкото по квадратен си в главата, толкова по ярко свети звездата на славата над квадрата наречен глава

10

до мъжки хормон

преди 8 години

То и Арни е ставал Мистър Олимпия само с пилешко варено и ориз :)))) Наскоро говорих с бивш световен шампион в силов спорт относно допингите, и той каза че дори и в шаха вземат допинг. Така че, си избий илюзиите от главата, за такива мускули без добавки.

9

атанас

преди 8 години

До 6Умнико, жената е починала от наркотици, не е от "химия" и второ - "протеините" не са синтетични вещества, а се правят от мляко, след преработка, която е предимно физичен, а не химичен процес. Единствената синтетика в тях са подсладителите, но те ги слагат на почти всякакви храни, така че протеина не ти е по-вреден от дъвка "орбит" като цяло!

8

до 11

преди 8 години

Точно рамбовеца Силвестър Сталоун преди някоя и друга година беше арестуван на летището на влизане в Австралия, бяха намерили в багажа му цели арсенали от хормони на растежа. А, пък цирковият артист, белгийчето Жан Клод ван Дам сам си признава, че за напомпване преди снимки на филм е взимал анаболи, също и е бил пристрастен към кокаина.

7

карамба

преди 8 години

Анаболите и дрогата не прощават на никого.

6

до мъжки хормон

преди 8 години

Да бе, затова Слай има забрана да влиза в Австралия, заради това, че е внасял забранени за там субстанции. а да не забравим и че преди доста години, имаше опасност да си загуби ръката от здравословното помпане с чисти меса и зеленчуци... но всеки сам си избира начина на живот, просто е тъпо да казваш на черното - сиво :)

5

Веско

преди 8 години

От такива правите "икони" после що децата танцували в часовете и се биели в междучасията! Arbeit ...

4

Анонимен

преди 8 години

Химията не прощава, прави черния дроб на швейцарише кезе/ сиренье,... по същия начин действат и "безобидните" хранителни добавки, всякакви синтетични извлеци протеини, всякакви капсули за плочки, правят тромби и запушват кръвоносните съдове, и после инфаркт или инсулт. Сега вече знаете!

3

Анонимен

преди 8 години

Активен спортист-химик дълголетник няма.

2

Абориген

преди 8 години

Поклон !