11

Анонимен

преди 8 години

до следващото дърво което ще падне върху бебе майка баба или върху Вас

10

Членска карта №7

преди 8 години

Ходих по тротоара....Наистина така ли го е казала, или така сте го написали :-)

9

Американ

преди 8 години

До Анонимен 9:Той си получава заплатката( която със сигурно е малка и не си залужава работата според него ) ама лошите еколози му пречат да свърши и малкото, на което е навит.

8

Анонимен

преди 8 години

Алооо, агронома на кметството получава ли заплата ? Какво се правят на пощипнати булки...? Сектор озеленяване докато не почерни някое семейство няма да си мръднат зад.ниците от столовете.

7

Анонимен

преди 8 години

Служителите обезопасили района. Евала! Само че това трябваше да се случи ПРЕДИ дървото да падне върху жената.

6

Аз

преди 8 години

Чета и не мога да повярвам в какво сме се превърнали или по-точно в какво ни превърнаха.Никой не пише за отговорността на Кмета,Общинари/не заслужават главна буква /,а за това ,че щом е учител заслужава .Засрамете се

5

Анонимен

преди 8 години

Една млада даскалица ще има и дългата ръка на съдбата ще я застигне. Явно е нещо грешна.

4

Анонимен

преди 8 години

Презастрояване, замърсяване от всякакъв характер, липса на елементарна грижа за зеленината, останала в градовете. Нормално е дърветата да измират. Ако не се предприемат радикални мерки за спиране на всичките безобразия в градоустройството, скоро не само че няма да имаме "зелена столица", а и ще сме се превърнали в пустиня.

3

кофти

преди 8 години

А, тая снимка е пред у-ще Яне Сандански...хм...можеше и върху деца да падне - едно до друго са у-ще и детска градина. Дано се оправи жената...

2

Анонимен

преди 8 години

И отде да знае даскалицата какъв е шума от чупене на цяло дърво, че да се предпази. Те днешните освен чалгата друг шум не разпознават, може да е била и пияна. Типичната менторка на деца няма да се учудя ако утре я четем как някой родител а е нашамарил.

1

Анонимен

преди 8 години

Е как няма да се чуе нищо бе, тая да не е глуха как се прекършва цяло дърво безшумно.