22

Анонимен

преди 8 години

Хвърлят само прах в очите. Помня, че уж набързо бяха приели закон за дострояването на оградата и нищо.Все още я строят.Личи си , че не искат да я построят и да защитат границата на България. Най-малкото Б.Б. да каже ,защо толкова се забавиха или кои саботира оградата. То се сещам , че и В.Симеонов разправяше как са си изпълнили обещанието към избирателите за оградата още поне преди година. Но се оказва,че това е било манипулация. А сега е добре към оградата да прибавят мини, картечници и стрелба

21

Анонимен

преди 8 години

Чисто новия закон влезе в сила на 15-ти. На третия работен ден вече е с промяна - да могат да облажат "наште" фирми.

20

Бойко не Борисов

преди 8 години

На времето имаше една книжка във всяка гранична застава която да е струвала по 50-60 стотинки. В нея съоръжението наречено ограда е описано до последния пирон и скоба. Имаше и всякакви спецификации за строежа и.Като се започне от подготовката на терена, мине се през водостоците и се стигне до ежедневната и поддръжка. При това в различни варианти-работа на ръка,работа с техника. Защо бяха броени грешни народни пари за нов проект и защо е толкова скъпа след като е не е електрфицирана???

19

Анонимен

преди 8 години

84+4+4=92 гласували!!!! А кворум има ли? Те така и с два гласа ще си приемат каквото си искат!Хайде разкарвайте се!

18

е?

преди 8 години

А за Орешарски оревахте света ,че започна да строи ограда СЪС поръчка ,нали ?

17

ал

преди 8 години

Отново безконтролно харчене на милиони от бюджета, който всички ние пълним с данъците си! За разход от 20000 лв. следва да има прилагане на закона за обществените поръчки, а за милионите - без поръчка, без прозрачност, без контрол. А принципите на ЗОП са прозрачност, икономичност, създаване на конкурентна среда. Позор за всички управляващи!!!

16

българина

преди 8 години

А минното поле кога? Затваряне турското посолство кога

15

Анонимен

преди 8 години

Странен е този израз "подписване на празни чекове" изречен от член на БСП. Аз не съм забравил, че при тяхното управление построената ограда с анекс към договора се оскъпи почти двойно! Всеки краде както може, но крадеца да вика "дръжте крадеца" е доста ниско-интелектуално.

14

Анонимен

преди 8 години

Гласували са стотина мръшляка. Другите 140, къде са по това време - отрепаци безполезни! Само ги хрантутим изедниците долни!

13

OMG_Lucker

преди 8 години

Учудвам се КАК СТАВАТ ТЕЗИ РАБОТИ? Не ми е ясно, наистина! Как така без поръчка? Кой се е наточил да строи оградата? Най- вероятно е някой съвсем съвсем случаен?!

12

Майстор Радой

преди 8 години

Туй ще е най-скъпата тел на света.

11

Анонимен

преди 8 години

Да бяха наели безработни и да им дадат неограничен брой патрони и награди за всеки отстрелян. Ще решат няколко проблема наведнъж.

10

тодор

преди 8 години

Видя се частните изпълнители каква работа вършат , затова се е наклонила построената от фирма на бсп-активист , за важните неща трябва да отговаря държавата !

9

камен

преди 8 години

До 7 : Унгария не е издигала ограда . а намотана бодлива тел , която не би спряла никои , ако Македония не беше затворила пътя на "бежанците!

8

Анонимен

преди 8 години

84+4+4 = 92240 - 92 = 148Значи днес 148 "народни представители" не са били на работа. И после искат да въведат задължително гласуване. Те, чийто професионални /добре платени/ задължения се изразяват основно в това да гласуват ?!? Отделно четирима се "въздържали" ?!? Ами като нямаш мнение, реср. не можеш да гласуваш от името на избирателите си - махай се !

7

Анонимен

преди 8 години

Унгария за две седмици издигна 140 км ограда със Сърбия, без да разбере никой. А тук докато се разберат кой колко да открадне, няма да има нужда от ограда.Но унгарците имат премиер, а ние плямпало.

6

Анонимен

преди 8 години

Крадци!. Телта е 1.5 лв. кг., значиии са използвали поне 50 000 000 кг тел. или - 1300 кг. тел на линеен метър

5

Анонимен

преди 8 години

Ей, скоро гледах журналистката Михнева, говореше точно за тази ограда.Както и магистралите ни, така и оградата е първенец в цяла Европа, но по Скъпотия!!!!500 000лв/км, тцтьтьть

4

Trudova knijka rbg

преди 8 години

Da vidim togava koi sa horata i firmite v dokumentalen film ....na aljazira li?!:-):-):-):-):-):-)

3

Анонимен

преди 8 години

И за колко време и пари ще я построи държавата и за колко време и пари някоя частна фирма. Комунизма се завръща бегайте надалече или е време да блокираме отново Орлов мост или някоя граница.