6

Анонимен

преди 8 години

иначе, магасаряните не са съвсем невъзприемчиви. обикновено си знаят, че са в грешка, но са сигурни, че с едно "извинявай" ще им се размине всичко, дори и ако са заклали някого. някой трябва да ги обгрижва постоянно тези тъпоумни същества. и тъй като това няма начин да се случи, просто трябва да се върне смъртното, докато проумеят, че има и справедливост и възмездие на този свят.

5

Анонимен

преди 8 години

за всички, но особено за нискообразованите, т.е. тъмнозеленикавокафеникавите, трябва да бъде възстановено радикалното смъртно наказание. нека бъдат екзекутирани законно 100-200 и после ще си говорим отново за статистиката на престъпленията, но в нова светлина.

4

Анонимен

преди 8 години

Ами не знам - преди 2-3 дни имаше за едни 9-10 годишни от тъмнолилавите, дето след 22 часа бяха пребили човек в Люлин, и накрая се оказа, че полицията си ги е познавала и вече се водели на отчет в стаята. И кво? Върнаха ги на родителите. Ми то нормално, че бройката ще намалява, след като все едни и същи ги хващат...

3

547

преди 8 години

ТВ+ излъчи преди минути сцени на насилие на учителка в механотехникума в Стара Загора от ученици.Защо всички други медии мълчат!?

2

Георги

преди 8 години

Намаляват....децата като цяло и оттам в частност и регистрираните в педагогическите стаи. Така се прави стъкмистика. Вадиш цифра от контекст и почваш да доказваш всякакви тези. Например как малолетната и непълнолетната престъпност в България намалява.

1

Анонимен

преди 8 години

Те от министерството на великите регистрации, отчитат и спад в битовата престъпност, но това е така защото на хората им писна да се занимават с наперени рушветчийстващи киячета. Ето у нас, за последните пет години имаме седем посегателства върху собствеността. Обраха ни апартамента,мазето, откраднаха колелото на детето, колата е без катализатор и джанти с гуми,жената я обраха в автобуса. След като веднъж чистихме след бандити и после рушветчии, въобще не им звъня. Защо да и те да мърлят.