135

Анонимен

преди 8 години

На снимката е като сестра на Шорош, май е време рептилиите да пускат нова партида клонинги.

134

Анонимен

преди 8 години

тази престъпничка още ли е жива,нека се мъчи като гледа възхода на нормалния свят който ще дойде след америка

133

цитат от заглавието

преди 8 години

"Руснак й казал: Бяхме супердържава, сега сме Бангладеш с ракети!"все пак отчитат, че имат напредък.Пак руснаци, от времето на Брежнев, казваха: "СССР е като Горна Волта, но с ядрени ракети".

132

Анонимен

преди 8 години

До Shopp - "Не е въпроса в ръста му,..."нали знаеш защо се е появила фразата "Наполеонов комплекс"

131

проумяло джудже

преди 8 години

някой от проклетия не могат да пораснат и си остават джуджета цял живот

130

косе-босе

преди 8 години

Ами зъл се оказа, мдааа, такива са неудобните.

129

природна особеност

преди 8 години

хората с дребен ръст са зли.

128

РЕАЛНО

преди 8 години

Точно тази Олбрайт НЯМА никакво право да говори кой е зъл човек...Да напомня изказването и пред американски журналисти,когато и беше зададен въпроса-"Госпожо Олбрайт,заслужаваше ли си да умрът 500 000 иракски деца в името на американската кауза"????....А тя отговори без да се замисля-"Миии заслужаваше си"...на което журналистите останаха като "гръмнати" а Олбрайт се обърна и си тръгна.......Така че на този "човек" от снимката ръцете са му кървави--и тя няма право да дава оценки на другите....

127

доналд дък

преди 8 години

Путин не е Русия.Ипреди него и след него Русия ще я има.Русия не иска разпад на ЕС,иска американците да не си налагат волята в ЕС.Ако Америка стои на страна,Русия ще се разбере с ЕС,който пък не иска нито Русия,нито Америка.Заплетена ситуация.Най добре ще е Русия и Америка да не се месят в нещата на ЕС.Това е и цялата работа,ЕС иска свобода от разни кратуни от запад и изток.И бавно но сигурно Европа се завръща там където и е мястото,на кормилото на цивилизацията.

126

Анонимен

преди 8 години

А пък лицето на женският вариант на Бжежински излъчва една такава невинна "добрина"!!! Сякаш цялата еврейска злоба е събрана в лицето и...

125

анонимен

преди 8 години

Отврайт

124

Анонимен

преди 8 години

кончита вурс на старини , ето я на снимката

123

Анонимен

преди 8 години

тази американо-еврейка навремето разпореди на църния Костофф да хариже А/К Балкан на международния далавераджия Гад Зееви!последния я опоска като акула косатка,а нашия велик управленец си прибра тлъстите комисионни.сега си живее безгрижно и арно!е, как няма да им е сладка пустата демокрация в бълг. вариант!!

122

Анонимен

преди 8 години

Малеееее, тая е рептил!А Путин сигурно е зъл, защото не дава да ограбят Русия.Писна ми от лозунгари като тая.Да каже защо е зъл де!

121

славянин

преди 8 години

Ама каква ''благородна и добродушна'' физиономия има тая дърта ч.ф.тка в сравнения със ''злия Путин''!? Ако Путин беше 1% зъл като чичо Адолф, Русия отдавна щеше да се простира от атлантика до пасифика!

120

SS

преди 8 години

Признавам и едно на госпожата, с цялото ми Уважение по красива от нея на света няма, а и едва ли ще се роди.

119

Анонимен

преди 8 години

Нормално Олбрайт като политик да критикува Путин и Екълстоун като мултимилиардер и далавераджия да го хвали. Прави са и двамата.

118

До181

преди 8 години

Пише се : "Русия приема много емигранти" , а не "в Русия приема много емигранти.Ако имаш в предвид вътрешната миграция и емиграцията от бившите сателити си прав. От Европа обаче никой не емигрира в Русия, нещо което от пропагандната централа няма нито как да променят, нито как да скрият.

117

Анонимен

преди 8 години

walking death...

116

ремонта

преди 8 години

Старата чанта оправи ли я оня от Косово, или не я оправи?