10

Анонимен

преди 8 години

Криза в общественото здраве е и свободното притежание на оръжие и е дори много по опасно от порнографията, ама я кажете на реднеците, че ще наложите забрана за притежаване на оръжие и глейте кво ще стане...

9

Анонимен

преди 8 години

тия там не се ли плющяха по много близка роднинска линия.

8

Анонимен

преди 8 години

Тези от солт лек сити не бяха ли мормони, практикуващи полигамия.

7

Анонимен

преди 8 години

Долу ръцете от Порното, бре... сектанти извратени!!!!

6

Алекс

преди 8 години

До: АнонименПорното е произлязло от САЩ??? Порнографията е една от най-консумираните типове медия в света като цяло. До тук всички режими които се опитват да банят подобно съдържание само поощряват черния пазар. Миналата седмица чух за българин които продава дискове с порно в Дубай за по 100на долара. Тесногръдите, набожни, плоскоглавци въобще не е нужно да влизат в досег. Да си четат библията и да не пречат на останалите да се забавляват.

5

заключения

преди 8 години

Дори яростите противници на порнографията тайно гледат порно филми !Затова не слушайте кво ви набиват в главите така наречените " моралисти " !

4

Анонимен

преди 8 години

Порнографията е робство на твърде съмнителни стандарти за секс и общуване изобщо. Освен това тя е против здравото семейство, срещу раждаемостта, срещу сексуалното и всякакво друго здраве и срещу пълноценното развитие на децата. Поредната атлантическа ценност, която е грешна, небожествена и по същество - античовешка. Нищо добро не е излязло от САЩ.

3

Анонимен

преди 8 години

Демокрацията скоро ще бъде оменена като опасна за хората ми се чини....

2

bolbov

преди 8 години

Ето ти на догмите на сталинизма се намърдаха и в демократична Америка!?Чудя се защо така

1

Наблюдател

преди 8 години

За глупостта граници и континентални ограничения няма