65

Анонимен

преди 8 години

На снимката сополите ли му бърше?

64

Жена

преди 8 години

По-лошо от това да си женска прос-титутка е това да си мъжка прос-титутка. Още по-лошо става, когато целият свят ти гледа сейра: и в дюшеците, наровете и жълтите парцали вестници и по терените. Като чета явно се явяват следващите в публиката, готови да си го поръчат. Мен ме е срам от български мъжки ***-итутки. За спортните фенове и мъжете ползващи услугите на прос-титутки (женски или мъжки)явно това е признак на гордост.

63

чук и бег

преди 8 години

Трябва да се научи Гришата да им бие шута първи. Иначе, работата с тетките е ясна - защо да си купува крава, след като млякото е толкова евтино

62

Жена

преди 8 години

69, щот ми писна от тъ-паци, които не знаят колко са тъ-пи всъщност и трябва да им се припомня, че да имат стимул за развитие извън тенекиените им кофи с две дупки за очи.

61

Анонимен

преди 8 години

От самото начало беше ясно,че Гришо само ще се позабавлява и въпрос на време беше да се стигне до разрив.Те въобще не си подхождат.Гришо,я забии канадката,която ти дойде на крака,за да те гледа.И без това е по-млада,по-красива,пък е и колежка.

60

Лили Иванова

преди 8 години

Знаех си че ще дойде и моят ред.Специална спалня съм купила за това "зайче" от Асково.Ще го скъсам...........по гимнастика.

59

Жена

преди 8 години

65, разбира се, че няма да се отличава. ТУК НЯМА хора, които да разбират по-висше писане. Наричат го "лудост". Затова влизам в крачка. "Забавлявам се". Прос-та съм. Много е вървежно да си ПРОС-Т! Речник имам за всякакви ситуации. Простаците обаче нямат речник и мисъл за нещо повече от стари чанти, е?ане и ръ-гай наред!

58

Жена

преди 8 години

А тези, които коментират за стари чанти.... Едно време, а и сега, *** се вземат млади, не защото има ОСЪЗНАТА ОБИЧ, а защото ги е затресал хормона и емоционалните недорасляци наричат това ОБИЧАНЕ. Някои си остават на това ниво даже като се оженят и затова имат по две три паралелни връзки и чук бег когато им е удобно, щот са незадоволени. Жените пък от СТРАХ се хващат за някой, който им е никакъв, за да не ги обявят за стари чанти, а после като ги хване хормона...или стискат или се е?ат.

57

Анонимен

преди 8 години

До Жена 54Определено изказа ти не се отличава особено от на тези по които плюеш!Ако наистина си от женски род ............ужас!

56

Анонимен

преди 8 години

На снимката, Ники да не му бърше сополчето на наш Сополанко

55

Анонимен

преди 8 години

До Жена 57За Баце от село Банкя ли говориш?!

54

Жена

преди 8 години

59, глупости. Жените винаги си мислят, че следващият няма да е като предходните, ама то става все по-зле и по-зле! Все по-ку-хи, все по-комплексирани, все по-недорасли, все по-незадоволени, все по-носещи се по течението, все по-безотговорни, все по-лузъри, все по-слаби, все по-зависими, все по-предали се. Е такива ли да стават бащи? Григорчо не е ли от тях? Не, не е.... аха.

53

Жена

преди 8 години

За ИСТИНСКАТА ОБИЧ има ЧУДЕСА! Елена Йончева! Да е жива и здрава и тя и детето им и мъжът й! ТолкоЗ за "старите чанти", недораслите мисловно, за духовно изобщо не ми се мисли и за хората тип Сер......и....гейй.

52

Анонимен

преди 8 години

е тя на 37 дали още може да ражда

51

Анонимен

преди 8 години

Буай наред! Навремето имаше един лозунг: Да не оставим необрулена слива в наше село. Бой му е майката, какво шъ ги жалиш.

50

Жена

преди 8 години

А БЕЛЕГ на ПРОС-ТАКА е това, че той с простотията се ЗАБАВЛЯВА и това е единственото нещо, което го кара да се чувства ВЕЛИК! Коментарите ви са точно такива! МНОГО ПРОс-ТАЦИ! МНОГО!

49

nemam nervi

преди 8 години

аз се ожених на 24 ,но жена ми беше на21 не на 37

48

Анонимен

преди 8 години

Е за кво е тургахме таа ал. дограма на блока в Хаскю тогаз?

47

Жена

преди 8 години

52, чети го сега този! "Надул корема"? Да ти имам нивото приматско! На ***-йка ти кой й наду корема? Наблъска ли й фурната татенцето ти! ***-ници! Като използвате ниЗКите си гнусни думи ПО$ГОЛЕМИ ли ставате? По-модерни? По-вървежни? ***-ници! ВСЕКИ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПР$СТ! ВСЕКИ!

46

Жена

преди 8 години

50, а с Мария Шарапова що не се върза? Как защо? Защото не става този човек за жени като тях. Просто не става. Е, на едната и трябваха години да го схване, на другата, понеже има 7 годишен опит с негоподобен тип, наречен Химилтън, просто схвана сравнително бързо за какво иде реч. Трябва да си намери някой на поне 40! Акълът им на тези недорасля-ци не стига за друго освен за топки.