49

осман

преди 8 години

Агата има големи топки.много по големи от главите на *** русофили тук...нещастници. Руски....

48

Анонимен

преди 8 години

Европа помни химическото оръжие, което Ердоган и Саудитския крал употребиха в Сирия за да накарат Обама да изпрати войски срещу Асад. Европа не допуска, че кюрдите са избили 200 свои младежи в атентата, след който Ердоган поднови войната с кюрдите.Европа съчувства на нещастните жертви на политиката на Ердоган!

47

ко не

преди 8 години

ТИ МЕНЕ УВАЖАЙШ ЛИ МЪ ЕВРОПО, ИЛИ НЕ МЪ УВАЖАЙШ? / ПИТА ЕРДОГАН, СЛЕД НЕГО ПИТА ТОЗИ НА СНИМКАТА/

46

Анонимен

преди 8 години

във турция управляващите трябва да разберат че държавата им е съставена от много народи още от основаването на османската империя и ако извадиш другите турците ще са малцинство.

45

Анонимен

преди 8 години

това вече ептем на турски серириал започва да прилича.... само да не забравяме, че повето турски сериали са драми и завършват трагично за главните герои

44

Анонимен

преди 8 години

Щом Туркието е огорчена, значи все още има шанс за Европа!

43

ази

преди 8 години

В Турция "............не е имало лош подход към мигрантите".Така е, защото ислямизма е фанатизъм, който се споделя от всички с тази религия. Питам : защо продължават да пристигат на орди мигранти, това не е ли умишлено за подкопаване на православието ? Защо Турция продължава да ги пуска свободно през гпаницата си ?

42

ко не

преди 8 години

ЩО НИ СЕ СТРУВА, ЧЕ ВИЕ НЕЩО САМО ЕКСТРИ ИСКАТЕ ДА ИЗВЛИЧАТЕ ОТ ТОЗИ ТЕРОР, ИЛИ НЕ??? МНОГО ЗАЧЕСТИ ТЕРОРА МАЙ, ОТКАКТО РЕШИХТЕ ДА НАБЕЖДАВАТЕ КЮРДИТЕ И ДА ИЗНУДВАТЕ ЕВРОПА, ИЛИ ТАКА НИ СЕ СТРУВА???

41

художника

преди 8 години

"Ахмет Давутоглу разкритикува апатията на Европа към тероризма в Турция"--------------------------За каква апатия и съчувствие говори този с безупречния костюм и с лице на бакалин.Турция съчувства ли на Кюрдите, Арменците или на Кипър?С тази агресивна политика и с дълбоката цензура, която налага правителството, в Турция ще се гърми още дълго време.Научете се да уважавате другите, за да ви уважават и вас!!!

40

има решения

преди 8 години

Давутоглу да пусне 3 милиона бежанци към Европа и тогава ще им дойде акъла на европейците

39

Алекс

преди 8 години

Ми и аз някак не им съчувствам. Може би има нещо общо с факта, че човешкия живот и права, не значат нищо за мустакаткото и поддръжниците му. Защото си изкарва парите от търговия с терористи. Защото за да запази семейния бизнес за малко да предизвика война между НАТО и Русия. Защото затваря вестници и преследва журналисти. Защото се опитва да изнудва Европа - мястото където се стреми да влезе. И най-вече защото до толкова се самозабрави, че се опитва да налага методите си на други държави.

38

Анонимен

преди 8 години

Модерна Европа умря анадолецо , време е да разберете какво е ядосан луд европеец. Що ве.... , когато ги пускаше с лодките защо не се самосъжеляваше, че и нагъл - иска и съчиствие. Какво да ви правим вас диваците тук, освен да почнете да ядете бой, защото сте много работливи, честни, некрадливи ,начетени и изобщо не си налагате тарикатлъците и уж там някаква си мирна религия на харем с 40-те девойки

37

Ориент

преди 8 години

Вместо да обсъжда ЕС, Т-я трябва да се определи:-за светска държава ли е(по Ататюрк)или ислямска с бурки и забрадки(по R-доган);-за демократични права и свободи ли е или за забрана на медии и тормоз граничещ сгеноцид над кюрдите;-подкрепя ИД и търгува с нефта и историческите и артефакти(на практика)или епротив нея(на думи);-спира бежанците,за което и се плаща от ЕС или гледа на другата страна,когато лодките минават;-не експортира ислям или иска джамии в Европа.Да реши,не стават и двете.

36

Анонимен

преди 8 години

А с ОПИТИТЕ в турция какво става

35

Анонимен

преди 8 години

Абе сине Давидов, вместо да търсиш съчувствие заради кюрдския терор, направи като преди 100 години. За месец само и един терорист няма да остане, какво ги жалите заради световното мнение. Изтреби терористите до крак без да ти пука.

34

Анонимен

преди 8 години

Европа съчувства само на слаби болни и сакати. Силните мрази.

33

Анонимен

преди 8 години

Тоя пък, очаква съчувствие от индивиди с IQ колкото на новоизлюпен ***. Да съчувства може само човек, а не роб.

32

Анонимен

преди 8 години

За Туките:Каквото си си надробил - това сърбаш!за какво съчувствие става дума? - да не са слагали толкова люто!

31

Nobody

преди 8 години

До Бг ТурчинТе и американците не си бутнаха кулите . Направиха го "Ал Кайда" и после отидоха на гости до Афганистан . Турците няма да ходят на гости понеже районът е на тяхна територия,но замисъла е същия .

30

Анонимен

преди 8 години

хубаво е че е БХК и сащ да защитават Българите какво щяхме да правим без тях не знам