35

Кабул

преди 8 години

Реформаторите разстрелват цяла България без да иматъ бели петна в паметта и без да бъдат линчувани, днес бг лъже за парите на Сорос цяла България без да изпитва срам и свян, и без да бъде обявен извън закона за чужда военна и идеологическа пропаганда, вие с един почтен и кротък готвач ни занимавате.

34

младен

преди 8 години

Абе аз само да питам, то не е много конкретно по темата, но има връзка, та какво стана с биячите от околовръсното и тоя от черни връх?

33

Американ

преди 8 години

В Америка и в други нормални страни "белите петна" в следствие на наркотици или алкохол водят до утежняване на присъдата и ефективен пандиз.

32

Анонимен

преди 8 години

НЕСЕБЪР НА ПРОТЕСТ,СПИТЕ ЛИ БРЕ???

31

Анонимен

преди 8 години

нямам думи...наистина нямам сили и думи ..търпеливи,..КОЛКО ОЩЕ ЩЕ СМЕ ТЪРПЕЛИВИ БЕ ХОРА?????????

30

Анонимен

преди 8 години

Абе пуснете човека! Той понеже е перфекционист откъм готвенето та просто не е понесъл факта че агнето не е сготвено по негов стандарт. Качеството изисква жертви. Работниците в България само от бой разбират, и от сива икономика.

29

Анонимен

преди 8 години

Нещастен случай!

28

Несебър

преди 8 години

Как ще пуснат под домашен арест този изверг, и после ще кажат избяга неможем да го открием, ***,познавам Кольо главен готвач сас заплата от 800 лв работи цяла година за 800 керливи лева и постояно е унизяван от "Принца" тормозен като не му е на кеф на Киро и си искарваше ядат на него,чожекат го беше страх да напусне и така за мижави пари си отидде. Тоя *** Киро заслужава бесилото а те сси го пуснали в кащи! Отвращахам се от тая Даржава позорррр.

27

T.E.

преди 8 години

*** Петкова -мистериозният от Ню Йорк -чичо Чарли ли беше-благодарско ...?! от истинската -не атакувайте невинните девствените честните коректните почтенните-омръзна ми да ни изнудвате -е да в BG се защитава проституцията

26

Анонимен

преди 8 години

Това не е новина, новина щеше да бъде ако са го скарали в затвора.

25

Анонимен

преди 8 години

Очакваме и пълно освобождаване с подписка

24

съд за съдията

преди 8 години

Значи за шамар на "ром" влизаш в ареста, а за убийство във вкъщи!?$!Е няма такава държава, е няма такъв съд... ... е няма ли кой да ви пресече белтъка, "вашата ***" сребролюбци недояли?!?

23

Над и във

преди 8 години

Сега ще му спретнат оправдатлна версия,че готвача му взел пистолета от жабката на колата,заредил го,но Киро му пречупил ръката,пистолета гръмнал и туто финито,край на фиестата.Готвача ще готви на св.Петър,а Киро ще прави кьор софри на ченгета и магистрати.Заключение:"Поради недоказаност и липса на свидетели,делото се прекратява от обективна и субекивна страна,от интелктален и волеви момен бля,бля,бля.

22

Анонимен

преди 8 години

Интересно как на неосъждани хора без криминално досие им се отказва разрешително за огнестрелно оръжие, а в същото време лица които са осъждани притежават оръжие напълно законно. Даже убиват с него! Щеше да е хубаво да чуем мнението на министърката, жалко че няма да се намери журналист, който да я пита.

21

Гюро

преди 8 години

Няма да се махна от България заради някакви ***. Ще чакам Видов ден ,а той идва.

20

Анонимен

преди 8 години

Този назначен капиталист от БКП-БСП за собственик на хотел е обобщен образ на всички назначени капиталисти в България . Това са необразовани , некадърни , злобни , пияници и убийци . За тях няма нищо свято на този свят .

19

СПОКОЙНО

преди 8 години

ДАНС вече подготвя и *независимата* съдебна система , ще има арестувани Полицаи , Съдии и Прокурори .Европа и Русия натискат много България да спре Корупцията и Мафията за ИДИЛ .

18

Милиционера се осрал

преди 8 години

Мутрата -милиционер под прикритие носещ законно оръжие дадено му от МВР се е поувлякъл в терора на народа?!Сега най вероятно ще избяга незнайно къде при братя "Избегалеви".......Така са държавните служители,самата държава ги закрия чугунени промити тикви.

17

колко?

преди 8 години

Колко е платил Киро на съдийката, за да го пусне да си ходи в къщи?

16

Alov

преди 8 години

Айде на свобода щом е баровец нали така !!! *** ще се зарадва сигурно е негов човек.