11

Анонимен

преди 8 години

Най всусния козунак е със стафиди от бяло и червено грозде

10

Анонимен

преди 8 години

До П.ПетровПропуснал си да включиш труда в сметката !!! Труда не струва ли пари ? Извинете, забравих че в България труда не струва пари....

9

анонимен

преди 8 години

сладък хляб 400 гр по 3-50 лв залива магазините с много еееее захар и яйченмеланш както всяка година и тази ще минем без агн и козунак менте

8

Анонимен

преди 8 години

Козунак с шоколад, или локум? Това е всичко друго, но не е Козунак.

7

Анонимен

преди 8 години

Кукушева, нормална трайност месец, месец и половина? Яж го ти този козунак...

6

Анонимен

преди 8 години

Който има нека брой.

5

Анонимен

преди 8 години

Да си го ядат.Колкото по скъп толкова по сладък.

4

П.Петров

преди 8 години

Сам ще си го пека козунака. Грубо:1кг брашно 1 лв.6 яйца 1.5 лв.200 гр. захар 0.3 лв.250 гр. мляко 0.4 лв.200 гр. масло 2.5 лв 3кВ/ч ток 1.0 лв. общо 6,70лв за 1.7 кг.Себестойността излиза 3.8 лв до 4 лв. на килограм с истински продукти, без боя, консерванти и хидрогенирани мазнини.

3

Анонимен

преди 8 години

Елате на Чинара в Асеновград да си купите евтини и много вкусни козунаци.

2

Drobeca

преди 8 години

Никога не съм давал пари за тея умрели козунаци,баба ги прави най-добре.

1

м дааа

преди 8 години

Имаше фурни и ги правеха хубави. Последните години си меся аз , може и да не са като купените но поне знам какво има вътре. Също като с мартениците - преди връзвахме два конеца и бяхме щастливи, а сега ако не са светещи и пеещи не се брои