104

Анонимен

преди 8 години

Bulgaristan otdavna e zaginal

103

Бакъря

преди 8 години

Зад океанските кравари да не се оравят на ощипани моми, защото техният план и този на някои продажни политици , известен под името "ПЛАН РАН-ЪТ" вече дава отлични резултати,според който нацията ни трябва да се "стопи"на три милиона население и земята ни да бъде присвоена.ТЪРСЕТЕ В ГУГЪЛ "ПЛАН РАН-ЪТ"за да знаете имената на главните "Герои".

102

Анонимен

преди 8 години

ВЧЕРА ПЛЕЗИДЕНТА ТРЪГНАЛ ДА СЕ ХВАЛИ НА НЯКАКЪВ ФОРУМ, ЧЕ 1983 Г., ПО ВРЕМЕ НА "ТЪМНОТО КОМУНИСТИЧЕСКО МИНАЛО, ПОД ПАГУБНОТО И ТИРАНИЧНО СЪВЕТСКО ВЛИЯНИЕ", БЪЛГАРИЯ БИЛА НА ТРЕТО МЯСТО В СВЕТА ПО ПРОИЗВОДСТВО НА ЗАПЕМЕТЯВАЩИ УСТРОЙСТВА, А СЕГА МОЖЕМ ДА СЕ ПОХВАЛИМ, ЧЕ СМЕ НА ТРЕТО МЯСТО В СВЕТА ПО СМЪРТНОСТ.ЧЕСТИТА ВИ ДЕМОКРАЦИЯ, КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН!ВРЕМЕТО Е НАШЕ!

101

Анонимен

преди 8 години

Затова ли увеличават пенсионната възраст и всеки е съгласен

100

майтапчия

преди 8 години

Смешното е че в ЦРУ вероятно са по загрижени за проблема отколкото управляващите у нас

99

R.I.P. Bg

преди 8 години

> Всеки който се радва на такива факти, трябва да бъде обявен за предател и съден. Който е виновен-още повечеАз в никакъв случай не се радвам, но правя нещо още по-лошо - ставащато ми е напълно безразлично.

98

СС

преди 8 години

Благодарим на всички партии на прехода за унищожаването ни!Най-вече на БСП, ДПС и ГЕРБ!

97

rusnak

преди 8 години

Защо пишете небивалици. Нали Винету твърди че всичко е наред и продължаваме напред с изобилие и стабилност!!?

96

не е изненада

преди 8 години

Българите вместо на лекар ходят на хомеопат или направо на врачка/астроложка. Или са луднали по псевдо лечения от природата и слънчева енергия. Позитивни и халтави. Какво ви изненадва тази статистика? Това, което всъщност липсва в статията е колко от раждащите се са ромчета? Да не се ошашкаме още повече като разберем съотношението

95

www

преди 8 години

Според статистическите доклади на ЦРУ на САЩ родната смъртност е по-слаба само от тази в Лесото и Украйна. В едната държава имаше епидемия в изследвания период, а в другата и до сега си воюват с комшиите. Причината за високата смъртност в България е ясна - тикваряшка причина!

94

Анонимен

преди 8 години

ЦРУ планираха за две петилетки, ние преизпълнихме за една... Каквото можем - можем го! С други думи: кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи.

93

???????????

преди 8 години

от селата дойдоха в града-мохамеданите... дават(те си го казват) пари- в държавни учр.-мвр,пожарна,нои,нап,горско, моля за справка, 1/1, , а гражд., които хал хабер си нямат от земеделие... Х ходиха на ст. бр. в селс. ст.как нашата земя,почва,тор и т.н. са много по благородни.за тях стана добре.неуки.свикнали на тежък физ.труд,1990 заминаха някои,сега отиват при тях родата им,помагат си,закрийте ВУ,няма смисъл да се учи.бб-навр., а сега излиза,че е излишно да се учи. и губещи са зав.во,в др.вр?

92

Япония

преди 8 години

Българин от японски произходХахаркирииииййй!!!!!!ПП: и без това планетата ни умира, кой иска да се ражда бебета на края на света?

91

българин

преди 8 години

прочетох целият материал и реших и аз да драсна някой ред. лесно се говори. трудно се работи. да, съпругът ми е селско момче. разбира от земеделие, животновъдство, но кво от това, като сме в града и я виж със страх лягаме и ставаме. крали са ни и както казва съпругът ми-крали , взели, ама поне раницата ми да бяха оставили. и всичко е много сложно за обяснение. животновъдството, земята-е занаят. аз не умея, не че съм мързелива, но не е за всеки работа и ще продължа остават ми няколко символа за

90

Анонимен

преди 8 години

Под сменете елита имам предвид да избирате управляващи под 40 годишна възраст.Дори да грешат, манталитетът им ще е друг и ще натрупат опит.След като мутро-милиционеро-политик-бизнесмените са толкова печени нека си останат просто бизнесмени, който наистина е печен ще оцелее въпреки конюнктурата.

89

Чичо дядко

преди 8 години

Ще останат българи ама ще са тъмнокожи

88

Гого

преди 8 години

Браво на ЦРУ, надминало е себеси, изтребват ни по-бързо дори от колкото са очаквали. Някой от ЦРУ ще сложи по още една звезда на пагона, а Боко ще получи поощрение от Обама за добре организиран геноцид срещу народа си

87

До 118

преди 8 години

Ти не осъзнаваш ли,че това е сатиричен коментар.

86

стив

преди 8 години

Няма страшно господа -като освободим мястото си на нашата земя ей колко турчиляк чака пък и бежанци с лопата да ги ринеш-цивилизацията с нас няма да умре.Така че в същия дух тихо кротко да си умираме .То тука вече нищо интересно няма-Демонокрация Бесокрация Тъпокрация.....ХАЛАЛ ДА ИМ СА!

85

до 112

преди 8 години

Ходи ти да бачкаш на село,аз не желая.В заводи без покрив не ми се работи.Плюс това си личи че не си пипал селска работа,за да видиш колко е леко.А,за това кой е виновен питай измислените демократи, които управляваха в началото на демокрацията,ти знаеш кои са.