13

елтехник

преди 8 години

До zeus.Този шопски тарикатлък е на гърба на коректните клиенти на ЧЕЗ..Към тях спада и ЧЕЗ.Техният тарикатлък се изразява в следното:сменят електромерите, но не сменят пред- пазителите или ако ги сменят монтират само един за общи нужди, а би трябвало да са 3 броя(за мазетата, за стълбищното осветление и за звънците и домофоните).Спестени 8-9лв.

12

Анонимен

преди 8 години

Кажете кои са заведението и магазина на Мария Луиза и кои са им собствениците.Кражбата в Подуене е ясно че е направна от недосегаемите равни.

11

Анонимен

преди 8 години

До До 8Това, което говориш беше едно време, когато Енергото беше държавно.Тогава важеше "Куче влачи рейс, диря няма хей". Соц-началниците на така нареченето Енерго се изживяваха като дерибеи от най-висша инстанция.Сега нещата са по-различни, никой началник не смее да се изживява като собственик, защото собствениците са други и веднага ще му бият шута.Никой нормален човек няма да търпи крадци, още по-малко началници-крадци.Помисли малко.

10

До 8

преди 8 години

Ти на *** ли се правиш. Просто някой началник е в схемата, дава разрешение да се присъедини краварника и му се плаща на него директно, без да влиза в касата на енергото.

9

Анонимен

преди 8 години

Това ако го направиш в бяла държава ти отнемат магазина и лежиш в затвора . Никой адвокат или съдия не може да те спаси . При нас сега се започва една сага адвокати , прокурори , съдии и ...... накрая нищо но от сърце .

8

Анонимен

преди 8 години

Преди крадяха кабелите и ободудването на нет доставчиците сега като всичко е подземно крадат кабелите на токя :d

7

до 7

преди 8 години

Значи EVN краде сам от себе си.Браво бе, много си умен.

6

Анонимен

преди 8 години

на село цяла кравеферма се беше присъединила директно към трафопоста но без електромер. Това става с помощ от много високо ниво в ЕVN.

5

Анонимен

преди 8 години

Абе то българина ако не открадне не може да спи. Това си му е в гена.

4

Наблюдател

преди 8 години

Бат Сали ги разбира "тия работи". Нали за това го избраха за н. представител.

3

До zeus

преди 8 години

Може Шопа да е крадеца! :-)

2

Анонимен

преди 8 години

Поромчваме се бавно, неусетно почти...

1

zeus

преди 8 години

Втората група е ясна, от онези със забраненото за изписване име, ама това в центъра си е чист шопски тарикатлък ;)