9

Анонимен

преди 8 години

трябва да го разчекнат между два коня, магарета, или нещо от рода.. набиване на кол също звучи достатъчно хуманно за лилавото псе на снимката. а може би отрязване на ръцете и изгарянето им със сярна киселина? избождане на очите после, отрязване на краката... за да не може да ходи където си поиска, не само да не краде и убива, защото *** предизвикват погнуса твърде често, дори и когато не убиват. може би трябва да му се отрежат само пръстите на ръцете, за да не може да държи юздите на каруца

8

Анонимен

преди 8 години

Кой му е адвокат? Кой му подшушва сега нови версии?

7

dron

преди 8 години

пуснат ли го тоя веднага ще избяга като оня хюриет

6

Неразбрал

преди 8 години

Тоя нали съжаляваше за стореното? Как така се сети, че може и да не е бил той?

5

Анонимен

преди 8 години

Той пуснат ли е на свобода ,Обвинен в убийство стои в затвора , защо ще го търсят на адрес , дето го няма ! Присъдата е доживотен затвор !

4

88

преди 8 години

С какво този индивид е полезен за обществото? С кражбите, с убийствата, със социалните помощи, които получава от нас, с какво? С 7-8 деца, също потенциални престъпници? Няма документи, няма адрес, ами той не съществува бе. Т.е. ако бъде ликвидиран, даже смъртен акт не може да се напише. Колко ли такива има в България? Искам си диктатурата!

3

До анонимен

преди 8 години

Щото е с Българско име. Ако беше Хасан или Мехмед, нямаше в нито една статия да го споменат. Щяха да са инициали.

2

Анонимен

преди 8 години

Ами да - момчето може би не говори добре български и не са го разбрали, като си е признавал. Веднага да му се назначи преводач и още двама професори по ромска лингвистика, за да потвърдят най-накрая това, което иска адвокатът му. Той казал "у-отрепах я за синджира", а може би е искал да каже:"поступах я малко да мирува".

1

Анонимен

преди 8 години

"Красимир, който няма постоянен адрес, работа и документи за самоличност"тогава от къде знаем, че се казва Красимир