21

Дълбок анализ

преди 8 години

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ !!! --> Съобщи "БТА" ТОЛКОВА И ЩЕ ВЯРВАМ НА БЪЛГАРО - РУСКИТЕ ПРОПАГАНДИ !!!

20

Анонимен

преди 8 години

Никакво смекчаване. Здрава и корава паламарка за тях. От това само разбират.

19

Анонимен

преди 8 години

и анадолците получиха един среден у чутурата

18

Анонимен

преди 8 години

ако ги пуснат край с ЕС всеки втори ще е имигрант с фалшив паспорт и европа ще бъде ислямизирана , това е грозната истина

17

от ЮАР

преди 8 години

До ТурчинаОт самия Пророк е казано, че силата на Исляма ще трае 1400 години. Сиреч 2022 година. Оттам нататък Ислямът залязва като политически фактор. Възходът на Исляма през изтеклите 40 години е от парите от петрола. Тия пари свършват и Западът знае как да попилее арабите. Турчинът в дълбоката си същност не е мюсюлманин. Турчинът поставя Държавата, езика, нацията над религията. Европа никога няма да се управлява от мюсюлмани. Това е все едно да туриш овчар за пилот на Боинг 747! Няма как!

16

google

преди 8 години

Жан-Клод Юнкер - пиян като кирка

15

Предложение

преди 8 години

Да се дадат примерно тези 3,4 милиарда евро на тази държава, затова, че е предоставила територия и нито един от тези бежанци да не припарва ивън този лагер, който да се охранява от военни. Да си живеят там до оправянето на жилища и инфраструктура на Сирия, след което с охрана да се експортират обратно. Това е много добро според мен. Каква работа имат по улици и квартали и градове да ми ходят, кой ги пуска така скитащи из цяла Европа.

14

Предложение

преди 8 години

Защо изобщо продължават да идват бежанци и защо не се спират на границата и връщат в Сирия. Войната приключи, започват строежи и ремонти, тези сирийци да се врщат обтарно и а се захващат с строене на жилища и оправяне на пътища и тн. Европа да помогне с пари, няма проблем и всичко ще си дойде на мястото. Теи, които са влезли, жени деца и тн., да се отцепи една територия в една държава от ЕС, да речем Гърция, а може и БГ, да се дадат няколко милиарда на тази държава...

13

Анонимен

преди 8 години

Този човек за 10 години превърна Турция от куче на каишка на Запада което постоянно молеше за пари МВФ да финансира МВФ и сега се държи нагло с европейците.

12

Анонимен

преди 8 години

Ердоган Президент! На ЕС!За силна Европа! Мачкай ердогане двуполовите ***!

11

do 17

преди 8 години

Ти си много интересен човек, щял сеир да гледа?!?!? Нали през нашия двор ще минат. Не можеш да се радваш когато къщата на съседа ти гори, защото огъня може да се прехвърли и в твоя дом.Заради такива сеирджии сме си докарали 500 годишно иго! И ако утре Европа рухне, ще рухне и НАТО. То няма лошо но не си мисли, че САЩ ще ни подкрепят, най много да ни продадат на Турция а на Русия не разчитай, вече колко пъти и обръщаме гръб а само тя може да гарантира цялостта на България.

10

Професор

преди 8 години

По добре да влязат турците в Европа вместо разна арабска ***.

9

Християнин

преди 8 години

Забрана на бурките в Европа! Европа е християнски контитентн. Който иска да живее в християнски континент трябва да спазвяа християнските закони!

8

niki

преди 8 години

Никакви визи няма да махнат, само го лъжат г-н Едоге*я, да си мисли, че е велик.

7

Анонимен

преди 8 години

Волен Президент!

6

TURKIYE

преди 8 години

Нали вече се разбраха за визите, ще се махат!

5

Анонимен

преди 8 години

Анкара никога няма да изпълни условията а вие ще им премахнете визите. Защото онзи с кучешкият мустак ще ви прати бежанците и ще ви пренасели териториите.

4

Анонимен

преди 8 години

Безвизово пътуване на целия мюсолмански свят идващ от Турция !Защо не ги изпращат към Катар и СА ?Нали щяха да ги спират да не се качват на лотки от Турция ?

3

Юнкер

преди 8 години

Аванта йок!

2

Чекист

преди 8 години

Звучи като лош, но реално е клекнал... За пред ТВ-то това изказване става...Анкара командва сега парада и на този говорител това му е ясно...