6

Експертно становище

преди 8 години

До А СЕГАЕ нали в САЩ и Канада е най-голям дела на контрабанда, милиарди потъват в черния пазар на цигари и алкохол през безмитните индиански зони !?Само изпилен мозък от НПО може да си купи за 50лв уиски "отежало" по химически път!

5

Дедо Мъди

преди 8 години

Ама как може да пипат ракийката бе? Проклети са да!

4

Анонимен

преди 8 години

Ами пийте противните отрови на тиквените приятели, които правят вино и ракия без грозде. За какво беше този закон? Да не му пука на някой за хората?

3

Анонимен

преди 8 години

След като искат да варят ракия да си плащат данъците . Не може при всяка проверка да се откриват тонове ракия и това да е за лично ползване . Стига с тия тарикатлъци другари Андрешковци .

2

А СЕГА

преди 8 години

ЦЕЛОКУПНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД РЕВЕ,ЧЕ МУ СПРЕЛИ ВАРЕНЕТО НА РАКИЙКАТА.РЕВАТ,ЧЕ СА БЕДНИ,ПОЛУЧАВАТ ПОМОЩИ И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДАВАТ ПОНЕ ПО 500-600 ЛЕВА ЗА ГРОЗДЕ ЗА ВИНО И РАКИЯ.НЕКА ИДАТ В АМЕРИКА ИЛИ КАНАДА ДА ГО НАПРАВЯТ ТОВА!

1

Анонимен

преди 8 години

Не е редно депутатите да спрат родната ракийчица да се произвежда. Сигурно повечето от тях предпочитат тревата и са на мнение, че ракията уврежда хората, а тревата - не. За да са по-популярни сред младото общество.