222

Бибси

преди 8 години

Хайде,хайде какво си ги мерите кой колко взима и къде? Останете си там на хиляди километри,продължавайте да си избивате комплексите у чужбина и не давайте коментарчета тук!Оставете на нас борещите се макар и за не чак толкова пари да си живеем без вашите мнения,защото ние оставаме тук,защото най лесно ни е на всички да си хванем пътя към терминалчето,но инатът,волята и положителната нагласа,че нещтата може някой ден да се променят ни стимулира да живеем и отглеждаме децата си в нашата родина!

221

до 355 поздрави от а

преди 8 години

Какви пари заработваш на месец в прехвалената от теб Австралия ?. Защото аз в поставената на последно място от теб Германия заработвам до 4000?.

220

Анонимен

преди 8 години

И лузарите да не забравите да ми сложите минусчеДа се почуствате по добре така и да си миете краката и да си лягатеОставете света на хората с воля и смелост да следват мечи. Слагайте розовите очил и лягайте в кафявата жълтения която се правите че не забелязватеНякой ден студентите ще ви изкопаят и ще си класифицират в учебниците като отделен клон от еволюцията - имбециликус булгарикус - разбира най много тва дет не е бил и знае най много тва дето не е видял разбирач по всичкоОт Сидни, Австра

219

stranen

преди 8 години

B България е супер не виждам причина да не успееш и тук ..по лесно е всичко ....трябва да си много *** да искаш да си да работиш като *** като емигрант

218

stranen

преди 8 години

B България е супер не виждам причина да не успееш и тук ..по лесно е всичко ....трябва да си много *** да искаш да си да работиш като *** като емигрант

217

Анонимен

преди 8 години

na balgarina vse mu e kusur ne6to nyama zna4enie kakvo e ..da ima tam pak ...

216

От далече

преди 8 години

По-вечето от тези които искат да напуснат никога не са излизали в чужбина през живота си и мислят , че живота там е като на филмите. Излезте, огледйте се , вижте дали ще ви хреса и тогава планирайте да си търсите работа навън. Реалността няма нищо общо с представите ви. Страната ни е не по-лоша от много държави, включително САЩ. Казвам го като човек който живее на запад.

215

Анонимен

преди 8 години

"Няма разлика между едно дете българско на 10 години, ...и едно 10-годишно ромско дете..."___А какво ще каже за 13-14 годишните деца? Защото аз 14-годишно ромско момиче в училище не съм видяла. А при момчетата са крайна рядкост.Но да, права е. Проблемът е в образованието.

214

Анонимен

преди 8 години

Sorry за циркадии, но това е нещо средно между цикадите на Лафонтен и циркаджиите, които на времето поздрави Станишев.Хайде лека!

213

Анонимен

преди 8 години

Управляващите не са класа, а средство за контрол на нацията и дестабилизиране на държавността.Има едни други хора, които налагат глобална политика.Не харесвам глобализма и не желая да съм доволна животинка във фермата.Предпочитам да си остана недоволен човек.Апропо, съвременния човек си мисли, че ще иляди, както казваше баба ми, а поколението на 60-годишните ще измрат като циркадии.

212

Анонимен

преди 8 години

Ще бъде България, когато в нея се почувствам добре и уважаван за труда си и усилията, които полагам. Ще Бъде България, когато всички крадци на едро и политици, извратили идеята на България с корупция, предателства, кражби и всякакви престъпления бъдат осъдени и си платят за деянията. До тогава няма да е дори БГ, а бг. Поне за мен.

211

Анонимен

преди 8 години

Не мога да разбера как някой все още иска да работи за класата, ограбила България и българите и избила сумати и възрастни хора с немотия и липса на медицина. Трябва да са някакви неосъзнаващи какво се случва с тях. Работя много, но не искам да работя за българския бизнес и за българските политици. Защото...

210

Анонимен

преди 8 години

Не, няма да се изнеса!Ще се гърча, ще се влача по корем, ще си умра от мъка, че съм българин, но тука.

209

Анонимен

преди 8 години

До 319:На умните и кадърни хора не робуваш.Умните и кадърните правят екип и всеки си е на мястото, чувства се значим и щастлив.Умните и кадърните ценят труда на екипа си.Е тея шматки дето ни управляват се мислят за Ротшилдовци, и назначават брат'чеди и баджанаци на ръководни длъжности ама това нашето и мафия не е, защото при мафиотите поне има естествен отбор и оцелява най-силният и хитрият.Това нашето си е развит социализъм второ действие.

208

Анонимен

преди 8 години

Както са казали дзен-будистите, единствения дзен, който ще намерите на върха на планината е този, който носите със себе си.Хайде мирнете с този нагон непременно да сте успели хора.Като успеете какво?Ротшилд и Рокфелер са успяли и какво?С какво са полезни на човечеството успелите?'Ба си истерията!Ще взема да стана будист, аман от аврамистични *** били те евреи, християни или мюсюлмани.

207

Анонимен

преди 8 години

Проект "Идеологическа разруха" тече с пълна сила..

206

Анонимен

преди 8 години

Напротив война има - като се започне от войната по пътищата, до войната на управниците срещу българския народ, война между сини и червени, бенбени и зелени. Освен, че сме във война сме и в пълно медийно затъмнение и ГЕНОЦИД.

205

Анонимен

преди 8 години

ФАКТ Е, ЧЕ НЯМА ДРУГА ДЪРЖАВА ОТ КОЯТО ДА СА СЕ ИЗСЕЛИЛИ ТОЛКОВА МНОГО ХОРА В МИРНО ВРЕМЕ. ДА МУ МИСЛЯТ ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ВСИЧКО ЗА ТЯХ!!!

204

ДИДО

преди 8 години

Всеки има право на избор.Що се отнася до емигриралите,аз лично не познавам някой да е забогатял.Всички успели хора които познавам,са го направили в БЪЛГАРИЯ!! Аз лично оставам тук!!

203

германец

преди 8 години

абе тя България ще оправи ....ама ще е за внуците ми .......аз затова сам си купил 100дк земя ....да им оставя на внуците по 10-20 дк в хубава България ....а до тогава ....сори ..трябва да храня бащите на внуцит ми , ...да ги обучавам ...издържам в университети .....да ги пазя от дроги и бадюги ...а и на мен мис еживее .......няма как ...за сега чао България ...на лято ще се видим !станахме туристическа страна и за себе си ..за българите !