23

Анонимен

преди 8 години

Безпричинната жестокост е неприемлива! Това,че на някакъв индивид му е в повече тестостерона в по-малко самочуствието и умствения багаж не означава, че защитава България! Той ще пребие и вас и вашето дете, ако му кажете нещо, което не му харесва. Но няма да тръгне срещу по-силен физически дори и в името на правдата.Не измествайте фактите с популистки и ксенофобски изказнвания.

22

briga mi

преди 8 години

И не те се интегрираха, а те ни интегрираха ! Научиха ни на техните мурафети ! Днес в България кражбата я нямаме за нищо ! Аз не знам защо още се води престъпление по документи ?! У нас се възхищават на гепилите държавна и обществена пара, както навремето на Народните будители, Национални герои и олимпийски шампиони !

21

briga mi

преди 8 години

Има нещо мазохистично в българския етнос ! Години роми бият, изнасилват, грабят и убиват повсеместно из страната, а сега "ревем" по повод един нищо и никакъв повод ! При това не е ясно дали смуглия момък изобщо е удрян. Сниман е да се държи за устата, а когато си отдалечава ръката, не се вижда нараняване и/или кръв ! А, че не сме равни, мислят повечето българи. Ромите са с повече права, то се знае !

20

нз

преди 8 години

До АнонименЯвно Йода е редактор :)

19

мхъм

преди 8 години

в турско село "ром" не смее да влезе, сигурно е заради културния разпад. обаче гледам и във Франция нещо взели да се разпадат, катун след катун разтурват.

18

Анонимен

преди 8 години

Щом е пуснато на клип,от кое село е момчето-от Горно или Долно ОВЧЕПОЛЦИ дето има молци.

17

Анонимен

преди 8 години

"Дучето посочи, че явно липса грамотност и младите хора не знае какво е добро и какво е лошо."Какво повече да говорим след това изречение - несвързано, граматически неправилно и с объркан словоред... А медиите трябва да служат за пример. Вие не можете правилно да преразкажете едно изречение... Нямате ли редактор?!?

16

така е

преди 8 години

Най големите врагове на Българския народ са политиците управлявали страната 26 год те с своите действия докараха страната до тук!?няма невинни,теса най големия враг.....

15

На Буров чичата

преди 8 години

A битият възрастен човек в Бакърена фабрика ??? Какво ще ги правим малолетните *** ???

14

винету

преди 8 години

Има роми, които са от първобитния строй, като поведение и социален живот спор няма. При всички случаи има само един виновен и това е държавата.Държавата липсва със своята правораздаветелна система, строгост, сила и грижа. А държавата няма оправия никога, в държавата са хора от народа, щом държавата е калпава следователно и народа не става за един ***. България ще си остане най-забутаната държава в Европа, просто защото народа няма нищо общо с европейското поведение, отговорност, морал и смелост.

13

Анонимен

преди 8 години

Българите пак са прецакани. Геноцида е страшен, но скоро ще се пробудят хората и милд. няма да спасят гербера...

12

Анонимен

преди 8 години

до 12: Редовно има новини за бой между различни ромски фамилии, редовно има новини за бой между българи по дискотеките/на пътя, през месец бой между ученици/студенти. Няма човек, който да не е бил обиран и от черни и от бели роми

11

до 6

преди 8 години

съжалявам, но това е глупаво или наивно изказване. ти колко 'роми' си видял/а да пребиват, изнасилват, грабят други 'роми'? просто ей така да отидат в съседната къща и да убият някой от своите? а колко българи си видял/а да хвърлят камъни по влакове, да извършват набези из 'ромски' къщи, да изнасилват и убиват 'роми', защото не им стигали помощите или пенсиите? за колко случая на 8 годишни българчета, пребиващи баби и дядовци 'роми' си чувал/а?хайде спрете с това лицемерие, фактите говорят!

10

Анонимен

преди 8 години

България има външен враг и това е САЩ.А истинският вътрешен враг са НПО-слугите.

9

CS

преди 8 години

Не е само културния разпад ,а и липсата на правосъдие + ниските заплати 500-600 лева. Политиците явно са супер наивни ,че след ромите няма да подпукат и тях по стадиони,мазета ит...

8

Анонимен

преди 8 години

Глупости ,агресията е на ромите срещу Българите и то от години.Сега заради един, два случая пак нас изкарват виновни.

7

Анонимен

преди 8 години

Един път българин ще набие ром и държавата е като гръмната, ВСЕКИ ден роми издевателстват над българи - няма проблем, това вече е нещо нормално

6

Анонимен

преди 8 години

ама моля ви се, всичките съседи от хубави по-хубави! румънците 15та година водят дела да откраднат още част от Черноморието, всяка секунда бълнуват за румънски малцинства; македонците вкарват в затвор всеки, който спомене, че има български корени; сърбите се чудят как да забранят български език и литература в последните останали смесени училища; гърците си блокират граници, заливат българки с киселини, а за 'събратята' от ердогановия югоизток дори няма какво да се коментира.

5

Анонимен

преди 8 години

Агресията не е между българи и роми, агресията е навсякъде между всички. Държавата няма, това е проблемът.

4

Анонимен

преди 8 години

Когато случаи като този станат ежедневие, както обратният - . да нападат българи, няма да се обръща толкова внимание. В единия случай е изключение, в другия ежедневие...