72

Деньо

преди 7 години

Цитат от по-долу по повд краднатите пари и съсипаните животи на други българи покрай това: "Замъци и дворци манастири и катедрали са се градили с мъките и страданията на много хора най вече роби през вековете". Един вид, чко е, че днес в БГ живеем като в средновековието? Само вещици трябва да започнем да горим и всичко ще ни се подреди.

71

Toni

преди 8 години

До негативистите: Вие ненормални ли сте?Не можете ли просто да се зарадвате, че имаме нещо хубаво?И Тумпалов не е откраднал дърворезбите, а ги е купил, за да ги съхрани,понеже наследниците на Ангелов не са искали.

70

JENA

преди 8 години

В ПАРК БОРИСОВАТА ГРАДИНА САМОУКИЯТ МАЙСТОР ДЪРВОРЕЗБАР РАЧО АНГЕЛОВ ГОДИНИ НАРЕД С Е ИЗВАЙВАЛ ФИГУРКИ ОТ ДЪРВО,ОБЕДИНЕНИ В СЪЗДАВАНЕТО НА СВОЕОБРАЗЕН ДЪРВЕН ЗАМЪК - ДВЕ ХИЛЯДИ ПОДПИСА НА СОФИЯНЦИ ИМА ЗА ЗАПАЗВАНЕТО НА ТОЗИ ДЪРВЕН ЗАМЪК В ПАРКА. НАШИЯТ ГЕРОЙ- Г-Н ТУМПАЛОВ И НЕГО Е ОТКРАДНАЛ ! ДВАТА ТРОНА , НАМИРАЩИ СЕ В ИЗБАТА НА ЗАМЪКА В РАВАДИНОВО,СА ДЕЛО ИМЕННО НА САМОУКИЯ МАЙСТОР, А ОСТАНАЛИТЕ ДЪРВЕНИ ИЗДЕЛИЯ СТОЯТ НА ЕДНО ЗАТРЕВЕНО МЯСТО НА КУПЧИНА - ГАВРА Е ТОВА

69

JENA

преди 8 години

ДО НОМЕР 71 - НАДЯВАХ СЕ ЧЕ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ НЕЩО ТАКОВА - КУПУВАНЕ НА НАГРАДА !PS ! АРХИТЕКТУРАТА ,НАПОМНЯЩА НЕСЕБЪР , Е СЛАБО ЗАСТЪПЕНА , ЗАЩОТО МАЛКО ТУХЛИЧКИ Е УСПЯЛ ДА ОТКРАДНЕ ОТ ТАМ !

68

Smarter

преди 8 години

Искрено се надявам медиите в България, публикували подобни "успехи", да са взели хонорар за това. Така наречения "престижен международен конкурс" е нищо повече от италианска агенция, продаваща "pay to win" награди. Плащаш си, за да придобиеш фалшиво самочувствие от фалшива "награда". Всъщност като се замисля и "замъка" и "наградата" са си лика-прилика...Между другото-победителите в този "конкурс" са 1236 (хиляда двеста тридесет и шест, да! ).

67

анонимен

преди 8 години

по-добре да проверят произхода на парите,защото не може с чисти пари да се построи такъв замък в иначе бедна България.

66

istinata

преди 8 години

Bravo.samo taka bavno no slavno vlizame v ritam.skoro i film kak dvama otivat v minaloto pri han asparuh :)

65

И кой е авторът?

преди 8 години

Извинете, не е ли редно поне да споменете името на архитекта? А на изпълнителя?

64

Анонимен

преди 8 години

Добре де, даже и да забравим традиционната ни българска злоба, нека да не пишат тук хора които не са виждали замъка. Да мафиотска история, да може би мръсни пари, Но "замъка" на живо е изненадващо красив. Специално мен почти ме изнудиха да отида да го видя, щото и аз си мислех "поредната борческа кичозна история", но бях уникално приятно изненадан. Прекрасна градина,растъения,животни,езерца и др."Замъка" вътре беше още на 0 но отвън атмосферата беше невероятно приятна.С удоволствие ще отида пак.

63

t-rex

преди 8 години

Професионалното ми мнение беше положително още от първия момент в който го видях когато още не беше завършен. Винаги съм го харесвал и съм спорил с приятели, че нито е кичозен, нито бутафорен. Оказа се, че не само моето мнение е положително. За хейтърите е добре да знаят, че това е един от най-престижните конкурси за дизайн и журито е съставено само от професионалисти. Не става въпрос за награда на публиката...

62

JENA

преди 8 години

ФАКТ Е, ЧЕ МАТЕРИАЛИТЕ ЗА ПОСТРОЯВАНЕТО НА ЗАМЪКА СА КРАДЕНИ И ИМА ЗАВЕДЕНИ НЯКОЛКО ДЕЛА ЗА ТОВА !

61

Личен опит до 51

преди 8 години

А на какво да карам докато карам кола бе , тъпан ?! На Джак Даниелс ли .. Мадамата ти дава чипс , докато караш , алкохол се пие вечерта ...

60

Само минавам

преди 8 години

Толкова забележителни атракции има по света, чак пък номер едно ?! Като знаем за какъв кич става въпрос, по-скоро конкурсът е от типа на "Мисис Свят" на който ни представлява Анита Мейзер - Шрек...

59

Анонимен

преди 8 години

Дрън-дрън ! Поредната чалга. Щото си нямаме никак история и природни красоти.

58

маке-ариец

преди 8 години

Аллллооо днес-а, Защо цензурирате думата "лaпа"? Какво нецензурно има в тази дума?

57

маке-ариец

преди 8 години

Някакъв измислен сайт си правил класацийки в стотици категорийки, за които си плащаш (даже има и калкулатор колко трябва да платиш). Будалите плащат на сайта, после плащат на журналята да им пишат статии, а *** зяпа и *** мухи. Нищо ново в Панелистан.

56

от Сидни Ав$тралия

преди 8 години

А света знае ли за Раднево?

55

началото на края

преди 8 години

кич

54

висок

преди 8 години

Въх бря, това недоразумение е по-известно от Айфеловата кула, Партенона, Биг-Бен, пирамидите......най-голямата атракция на всички земни кълбета.... попикахте ме от смях!

53

1

преди 8 години

Браво ! В България има още много интересни места. Пожелавам на всяко от тях да спечели класация и да привлече туристи !