24

Скарлет

преди 8 години

Факт е, че силният играч е Ердоган!!! Турция е страната, която ОПРЕДЕЛЯ условията на играта!!!

23

Анонимен

преди 8 години

Искал да каже, че жената на Ердоган е упорита като коза.Жената на принц Чарлз пък е Камила.И какво?

22

Анонимен

преди 8 години

Меркел, мелек ердоганов, какво направи ?Сега 66% от германците са против теб и 62% от привържениците на твоята партия са против теб!(проучването е публикувано вчера)И тези 22%, които те подкрепят сигурно са турци, араби и слуги на Сатаната, живещи в Германия.

21

доналд дък

преди 8 години

Ала бала,Ердо го пързалят всички,а той си мисли че е пич.Държавата му е залятата от тероризам и гражданска война.Икономически Турция е на ръба на фалита,лирата се обезцени хората там загубиха много пари,въпреки че това не се споменава много по медиите.Туризма им отива на кино.Напълни се с елементи от близкия изток които са бъдещи спящи клетки.Кюрдите намразиха турците.Ердо от всякъде е заобграден от вражденби страни.Меркел не може да го спаси,Ердо е труп,но ще го разкъсват бавно.

20

G

преди 8 години

Специфичното за махалото е, че се връща. До този момент то ходеше в посока либерализъм, толерантност и демокрация. Във върховата си точка тези думи претъряха катарзис. Време-пространството ги измени до начин толкова различен от началния им смсъл, че те загубха цялта си красота и първоначален смисъл. Махалото удари горната граница и е време да се връща. Връща се за да преоткрие думи като "национализъм" и "патриотизъм" изоставяйки "мултикултурализъма".Очаква се следващият чичко с мустак.

19

Боби

преди 8 години

Меркел настрои срещу себе си и Немската интелигенция. Уфф Потърсете в нета превод на стихчетата които Ердоган смята за обидни. Ами те съответстват на реалните му действия не на имиджа дето иска да си го изтипоса пред света. Путин иска да му казват че е демократично избран президент но си е Диктатор. Е успешен такъв трябва да му се признае. Ердоган да не се сърди от песнички и стихчета след като тероризира интелигенцията и журналистите в страната си. и прави опит да го прави и по света.

18

Анонимен

преди 8 години

Просто споделя това което нормалните хора мислят. Най-вероятно Англия ще излезе от ЕС, защото самите хора са уморени от постоянните пришълци, които само им подбиват трудовия пазар. Те вече си имат достатъчно колониална маса, която е подкопала редица сфери и е създала вторична колонизация. В желанието си всеки да е тарикат всичко се срива.

17

Анонимен

преди 8 години

Vreme beshe nyakoi da reagira na tova bezumie da sudyat jurnalista..

16

Анонимен

преди 8 години

явно меркел е с гузна съвест защото се страхува да не би инея дая да я разкрият че като млада е имал взимане даване с кон

15

Анонимен

преди 8 години

Ако всичко си беше останало там, сред малобройните слушатели, т.е. ако Ердо не беше вдигнал шум до бога, така и нямаше да стане той за смях, а тя- за резил. Сега вече всички научиха и разбраха колко струват ценностите...

14

до 14

преди 8 години

Ако не беше толкова глупав щеше да знаеш че Борис е прабългарско име на прабългарите дошли от Русия.

13

акуд

преди 8 години

Германия има нов концлер и той си каза ердоган

12

Анонимен

преди 8 години

Браво на Борис Джонсън!

11

до 8

преди 8 години

Може би,ако не беше толкова глупав щеше да знаеш,че Борис е прабългарско име!

10

Анонимен

преди 8 години

И какво излиза Ердоган е фанал Меркел за топ*ките

9

Анонимен

преди 8 години

След като Путин можа да заклейми Пуси Райт като недемократични изчадия, защо и Меркел да не отстрани и немеца Ян Бибиян, майната им на евроценностите и свободата на словото, Меркел няма да се докаже като по-лош политик от Путин и ще легне като добро пуделче в краката на Ердоганр който пък ако не му клекнат ще пусне емигрантител

8

Георги

преди 8 години

Борис Джонсън просто дърпа чергата към себе си. Използва момента, че Меркел няма полезен ход и налива вода в мелницата на Brexit.

7

Анонимен

преди 8 години

Ккаво прекрасно руско име Борис, сигурно Путин е замесен къде сте бе рубладжии идвайте да защитавате немеца и ЕС и НАТО.

6

Анонимен

преди 8 години

Това е кметът на Лондон и ходи с колело на работа. Голямо треперене е англичаните да не изберат хора като него, вместо такива като Меркел.

5

London

преди 8 години

Tq Merkel mai iska di si smeni mjstoto s kozata na Erdogan