22

N 15

преди 8 години

Защо номер 15 не се вънува от визите за Русия, не ми е ясно ??

21

Анонимен

преди 8 години

До бивш гласоподавателЗаплатата му е 18 К евро. Второ, кажи му да пита за позицията на правителството тези които са го избрали. Там е верният отговор.

20

бивш гласоподавател

преди 8 години

Тоя пикльо стана евродепутат случайно, щото беше 15 в списъка с личните преференции, съответно БСП тогава беше с бюлетина 15 и много от бабите като гласуваха за БСП слагаха и в личините преференции кръстче на 15 вместо на 1 Станишев.Сега кюта там в Европарламента и от време на време подава гласче по некой популярен въпрос, е.бас.и всеки така може, а заплатката е евродепутатска - мин 5-6 хил.евро на месец .И аз за толкова пари ще питам по три пъти накакво става с визите със САЩ И Канада

19

Turkish Power

преди 8 години

Licemerni i mazni EU deputati....uvajete Bulgariya i grajdanite y! Nalojete vizi na USA i Canada!

18

ПАТРИОТ

преди 8 години

КАКВИ СА ТИЯ ЛИЦЕМЕРНИ СЪЮЗНИЦИ, КОИТО НЕ НИ ДАВАТ ВИЗИ, А НИЕ НА ТЯХ ДАВАМЕ!ЧРЕЗ МАРИЦА-1 И МАРИЦА-3, АМЕРИКАНЦИТЕ ЗДРАВО И НЕОСНОВАТЕЛНО НИ ИЗТОЧВАТ ОГРОМНИ ФИНАНСИ, А КАНАДСКА ФИРМА НИ ДАВА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ЗА ДОБИВА НА ЗЛАТО И МНОГО ДРУГИ ЦЕННИ МЕТАЛИ НА КОНЦЕСИЯ И БЕЗ КОНТРОЛ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ВЛАСТИ! ДОКОГА!!!НЯКОИ ОТ НАШИТЕ ВЛАСТНИЦИ СИ ПЪЛНИ ГУШАТА И НЕ ГО Е ЕНЯ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ!

17

Djin

преди 8 години

При традиционно раболепното отношение на управляващите към "началниците" няма начин да не се отнасят към държавата по този начин! А има ли България визи за американци и канадци?

16

Мнение

преди 8 години

Ами като някои другари пишат по форумите колко хубаво е било при соца,колко велик е Путин, искаме си социализма и т.н., така ще бъде.Всичко това се чете и се докладва където трябва.Посланиците са за това.Ясно е че България не е дорасла за безвизов режим.

15

АБВ

преди 8 години

Какво прави ли? Нищо, но затова пък го прави с огромно желание. Не съм привърженик на комунистите - социалистите, на в случая младият комунист - социалист Момчил Ников е прав да задава този въпрос. Всички започваме да се питаме , дали сме по - малко европейци от немците например.В Европа май мерят с двоен аршин - чували сте този израз, нали?Те за едни визи не искат да ни помогнат, а ако стане нещо по - сериозно, какво ли ще правят?

14

Анонимен

преди 8 години

До Георги 14Как стигна до тези умозаключения - кой за какво е виновен. Прилича на един стар виц - имаш ли кибрит? - не - значи си п***л.Модерните демократи са старите комунистически пр*****ки. Хората нямат вина, че бандите във властта са подкрепени от западните демокрации. Все пак така им се позволява да си правят каквото поискат в България и с България.

13

Георги

преди 8 години

До 13,Всъщност Русия е виновна за съществуването на хора като теб, които на свой ред са виновни за изброените по долу нещица. Ерго, прав си, Русия е виновна.

12

@@@@@@@@@@@

преди 8 години

Нека Плевнелиев излезе и каже истината, а тя е, че агресора Русия е виновен за наличието на визи за САЩ и липсвата на такива от САЩ за България! За тез двойни стандарти е виновна само и единствено Русия! Тя също е виновна, че ни е освободила и после сме се лутали дълго без цел и посока! Тя е виновна за това, че демокрацията не се оказа каквто си е мислихме ние...Къде си , Плевньо?! Обясни на хората!

11

Анонимен

преди 8 години

българина не ще в САЩ, ами в РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!!!Там Рамзан ще ни пази от ордите на ИДИЛ, а ние ще работим достойна работа!

10

Гражданин

преди 8 години

Абе младо,това ли ти е дерта на теб - визите за Америка и Канада ?! Светът отива към война ,тоя ни приказва за визи?! Абе вие там ,от БСП да не мислите да бягате към Канада или САЩ та бърза-те да си осигурите визи ?! Момчето е евродепутатин и е много далеч от тежненията на обикнове ните хора и техните нужди:)))Прости му,Господи - той не знае какво за кого да иска!

9

Анонимен

преди 8 години

Братята американци ни освободиха от съвецко робство и ни донесоха банани и демокрация и сега имаме свобода! "Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага..."

8

Анонимен

преди 8 години

Какво прави България ли?Нищо, ама от сърце!

7

Анонимен

преди 8 години

Митов е пракалено зает да дискутира въпроси със свински опашки, вместо да си седне на задникъ и да свърши работа по компетенция за 5ст. ОСТАВКА! !

6

Анонимен

преди 8 години

Стпахливия Циркаджия ББ не го интересува за интересите на хората и държавата, а единствено интересите на мафията, олигархията и да не се търси откраднатото от него. За тази цел той е готов да продаде интересите на България. Ще прави всичко което искат от него Меркел и ЕС, за да не му спират еврофондовете ,които той и приятелите му крадът и да не му изкарат кирливите ризи.

5

Miitko

преди 8 години

Nie sme ravni s drugite hora...A zasto taka te na nas udriat vizi ?!

4

15 laleta

преди 8 години

Bravo, Momchile! :-) stom ne padat vizite za bulgari v canada i usa, i za tehnite grajdani da ima vizi za vhod v eu!:-):-):-):-):-)

3

zeus

преди 8 години

Позицията на правителството е наведена към ЕС докато прави като вятъра на Чичо Сам :)