17

Анонимен

преди 8 години

до анонимен 11 е и аз се поизхвърлих малко, ама и ти пък знаеш най много нормално е да има възходи и падения - казвам само, кво ми каза човека в неговата област инедей така да подценяваш, и що пък от провинцията ......я да видим на кой дедото е от село

16

Анонимен

преди 8 години

И за малко яснота по темата, така нареченият "Кирил-Принца" от Несебър е всъщност Киро-дългия от Горна баня.Щото като гледам как джурналетата се лутат като пиета без кокошка ми става жал ..........за цялата смотана държава в която всичко е на принципа чул-недочул.Сега идете да вземете интервю от Славчо Христов. Той много добре знае кой е Киро от Горна баня.

15

Оня с "Империит

преди 8 години

"Вчера той се върнал в Несебър от София с черен Фолксваген Пасат, извикал готвача си и вместо да подготвят ресторанта за сезона, седнали да се почерпят"

14

Сашо

преди 8 години

Алкохола действа доста агресивно на много хора, сега в пандиза ще отрезнее за 20 години

13

Мнение

преди 8 години

Този собственик на заведение е абсолютно див. Нали този гатвач му изкарва всичките пари. А и да го застреляш точно преди сезана е абсолйтна дивотия. Поне да беше изчакал м. Септември.

12

Анонимен

преди 8 години

Човек не гърми по най добрия си приятел,или забравих тук всичко е възможно

11

Стефчо

преди 8 години

Колко пъти му казвах че прави лоша заливка на мусаката!

10

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 9Има две империи............ХА-ХА-ХА.Тези с империите мойто зайче не "разцъкват" в Несебър и не карат френски коли!Киро е прочетен вестник.За вас в провинцията може и да е гоУем но........не е.А това което съм казал е напълно достатъчно.А да го сравняваш с имената които цитираш е меко казано НЕУМЕСТНО!П.П. Дори не знаеш точно кой точно е този Киро-Д.

9

Анонимен

преди 8 години

До 2 - готвач ама има цяла империя - един от последните стари мохикани - преди време като говорих с един бивш министър от преди 20 години - името му се споменаваше заедно с поли пантев жоро илиев като станеше дума за слънчев пряг иначе, като четеш статията си мислиш, че става дума за обикновенна квартална кръчма с двама обикновенни пияници готвач и шефчеама всъщност няма нищо обикновенно

8

Анонимен

преди 8 години

Мнозина комплексари дават мило и драго да се сдобият със законна "ютия". А това е "таралеж в ***". Създава илюзията за непикосновенност, поради което се навираш в "мечи бърлоги". Или ще те очукат, за да ти я вземат, или ти /както в случая/ ще опукаш някои и отиваш в пандиза "Млад гей да станеш". Ако нямаше пищов под ръка, това щеше да е поредното тривиално "приятелско" пиянско сбиване. Единия в гроба, другия в кафеза. И защо.....

7

Анонимен

преди 8 години

Само куха червена тиква назначен за капиталист може да направи такава простотия . Да пие цяла нощ и да убие приятеля си . Това е в кръвта на комунистите -социалисти , кражби и убийства .

6

Анонимен

преди 8 години

е такива са всички работодатели ,как да работиш спокойно?

5

Анонимен

преди 8 години

Принц Кирил, застреля престолонаследника си, Бай Кольо!!!Каква мила родна картинка!

4

Анонимен

преди 8 години

Хубава работа АМА....

3

Ф.С.В

преди 8 години

Явно Колето готвача е искал аванс - а собственика е искал пържола алангле - и накрая нещата от диалог са се превърнали в монолог )

2

Анонимен

преди 8 години

И убиеца е готвач!Напишете нещо повече от това което ви снася МВР.Журналистиката ви НУЛА!Убиеца е бивш партньор на Славчо Христов преди Славчо да стане соло-таш*ак наЛилавият от Драгалевци.Криминално проявен!!!!

1

Анонимен

преди 8 години

Хайде сега коментирай тази простотия . Пак ли държавата е виновна , че един назначен капиталист от БКП-БСП за собственик на хотел и главния му готвач цяла нощ пиянствали и накрая се избили . Това ли са работодателите , които плащат на работниците си по 500 лв. месечна заплата , а те на вечер пият по няколко хиляди лева . Боже господи , защо ни наказваш с такива *** .