22

Анонимен

преди 8 години

За "Лагера" разбрахвеА какво ще правят в "Хиподрума", дето е до него?

21

рецепта

преди 8 години

1.Конско 50%2.Свинско 50%3.сол 1,4%4.Ким ,черен пипер ,чимен на вкуспълнене в черва и след това на скара или се сушат в хладилник 10 дви.

20

Анонимен

преди 8 години

До АзКонна полиция да не е с понита оборудвана?

19

Анонимен

преди 8 години

Предполагам, че в скоро време, тъй като държава НЯМА, хората ще започнат все повече да взимат инициативата в свои ръце и нещата може да излязат извън контрол!

18

БХК

преди 8 години

Незабавно ще уведомим Главния Прокурор, че се очаква погазване на правата !!

17

ас

преди 8 години

После се чудите на Ангел...

16

Аз

преди 8 години

Има терен за гледане на коне, до кв. Лагера се намира конна база Хан Аспарух.

15

Анонимен

преди 8 години

Кви знаци ви гонят бе хора. Това е прах в очите за тва че уш е свършена няква работа по въпроса. В закопна ясно е записано, че каруци не могат да се движат в града и междуградските пътища защото са предпоставка за катастрофа. Относно глобите си е смях. Те тия са си платили данците, водата, тока, осигуровките, та са ще си платят и глобите

14

21век

преди 8 години

21век, европейска столица, коне, каруци, роми, липса на елементарни закони.Мила родна картинка....после, не емигрирай.....

13

Анонимен

преди 8 години

И в Красна поляна е ужас, една след друга са тия каруци, по начесто са от градския траспорт. Имаше и на бул. Възкресение знак "Забранено за каруци", ама го набраха.

12

Бай Иван

преди 8 години

Правиш клип и се обаждаш на 112, 4,5,6,7-20 пъти. Като не се отзоват ... съд

11

една

преди 8 години

"Той допълни, че от началото на годината са съставени и 120 акта по 500 лв., но е друг въпрос дали глобите някога ще бъдат събрани."Когато се приеме наредба според която при просрочие на държавно вземане им се спрат всякакви помощи /включително детски надбавка/ както и пада правото на такива за следващите три години, тогава ще започнат да си ги плащат. Значи може дядо Асен да си продаде магарето, за да си плати акта, но други може и да не си плащат глобите...... ние пак ще им даваме.

10

Анонимен

преди 8 години

Продажните грантови НПО-та нямат интерес от ред- искат хаос, иначе не могат да виреят.

9

Дани

преди 8 години

Конфискуваните коне, направо на пастърма и да я раздават като помощи на ромите.А каруците като дървен материал за огреф през зимата.

8

Ф.С.В

преди 8 години

Когато полицията си затваря очите по заповед на политици и чужди комитети БХК- то този абсурд накрая почва да се решава от гражданите- Явно правилата и законите важат само за българи - Няма ли полиция няма ли съд и правосъдие - то гражданите почват да защитават сами себе си - или казано начало на гражданска война - това е ,,,, Законите важат само за бедните работещи българи - за индианци .за богаташи . за политици облечени в властт- законите явно са само къс хартия ,,

7

Анонимен

преди 8 години

А за магарета ще важи ли или само за коне ?

6

Анонимен

преди 8 години

Всички да последваме примера на Лагера. Ако няма къде да държат конфискуваните коне е в градинката на шесто РПУ и без това е буренясала ще има да си хрупкат.

5

застраховка

преди 8 години

пррррр, бате, дай 5 лева за синя зона да подковем алашата

4

Жител

преди 8 години

Какво да кажем ние от Разсадника - на кръстопътя между Баталова воденица и Факултета. Каруците кръстосват и омитат всичко. Наскоро фирма, получила право на строеж изостави на ромките набези няколко къщи - елате да видите, ще се избият за тухлите. А каруците от скоро започнаха да стоварват и произволни *** в мястото.

3

Вещ

преди 8 години

Конете се конфискуват и заминават в конната база на полицията. Каруците пак там и на търг от НАП или предоставяне на жители на села, отдалечени най-малко на 300 км от София.