12

Анонимен

преди 8 години

Какъвто и да е и каквото и да е направил щом се нуждае. от медицинска помощ трябва да бъде. пригледан,ако той не желае трябва да подпише документ и след това да се мисли кой и по какъв начин ще му плаоща лечението.Така според мен би трябвало да се деиства в една бала държава която претендираме че сме или се лъжа?

11

GolemPraz

преди 8 години

"Един от моите екипи го намери с огромна бутилка бира"Бах, колко ли огромна е била тая бутилка? Не съм виждал такава...

10

Кон

преди 8 години

От разказа излиза, че този не е за болница, а за затвора - за нарушаване на обществеиня ред, многократно, грубо.Защо обаче журналистът не си е задал този въпрос, а отново със заглавието ни насажда някакво чувство за вина?

9

34174

преди 8 години

Кво ме занимавате с тая английска друсалка? Да си плати разходките до болниците сега?

8

Анонимен

преди 8 години

Аха, накрая се е прибрал при близките си. Виждам, че близките му изобщо не са се стреснали, че го няма цял ден, значи не е болен, а е наркоман и е обичайно да отсъства дълго време, което потвърждава и казаното от оператора на "Спешна помощ".

7

Анонимен

преди 8 години

Tapanari vie dte dlajni da otidete blen narkoman pian nama sna4enie ako ot gerb prioadnenjakoi 6te ska4ate kato pukanki bg dr samo ruschveti vsimate kakavto e minist pepi moskov takiva sa i kekarite

6

Анонимен

преди 8 години

В ЮК българските граждани се тртират от NHS като пациенти а не като статистика от сорта дали е чужденец или местен. Всички ползват тази безплатна услуга която се финансира от данъците National Insurance Contribution. А България е все пак държава от Европийския Съюз! Ще бъде добре ако българското здравеопазване положи необходимите усилия да намали корупцията и меркантилността към всеки който се нуждае от медицинска помощ. Всички сме хора в крайна сметка. Каквото повикало - такова се обадило!

5

Анонимен

преди 8 години

като са толкова загрижени да си го вземат в къщи не да звънят

4

зелка

преди 8 години

До Анонимен #2Напротив, нормално си е. Не виждам причина да се оказва помощ на човек твърдо решен да се утрепа. В същия момент може да има нужда някой дето му се живее... и какво правим?

3

Анонимен

преди 8 години

Калина Димова да е звъннала в английското посолство да се погрижат за"велико"британеца.

2

Анонимен

преди 8 години

Да научи български.

1

Анонимен

преди 8 години

Какъвто и да е не е нормално това отношение...