7

стефчо

преди 8 години

адски важно е да се подчертае че е безработен. Ако работеше някъде за 20 лв на ден дали щеше да го направи?

6

интересно

преди 8 години

То всички наводнения досега са от контролирани изпускания.

5

Един Българин

преди 8 години

ДАНС да ходят да разследват анти-българина Местан не някакви видеа от фейсбук

4

Анонимен

преди 8 години

В бойколандия ще го глобят 1000лв а са похарчили по не 50000 за установяване на извършителя.

3

mdaa

преди 8 години

До АнгелЧестно, ти прочете ли статията изобщо?..."На 10 март миналата година във Facebook се появяват кадри на язовира в Рогозен, на който се вижда как водоемът прелива"..."Половин година след бедствието през август 2014 г."...Абсолютно подобно поведение като описаното в статията. Един изрича една лъжа и няколко човека му се връзват моментално. А най-смешното е, че информацията, която осмиваш, се намира малко по-нагоре от коментара ти.

2

Ангел

преди 8 години

Е как може .Пуснал клипа през Март 2014 и говорил са опасност от наводнение.Същата година през Август наистина се случва наводнение дори със жертви и въпреки всичко осъждат мъжа.Това само в България може да се случи.Реално за съд са тези които въпреки клипа са допуснали да се случи наводнение .Имали са 5 месеца да го предотвратят!!!

1

Анонимен

преди 8 години

В центъра на Москва богати безделници отвличат девойка. За да прилича на насилствено действие настаняват младата дама в багажника на "Бентли". Цялата полиция на огромния мегаполис е вдигната на крака и залавя похитителите, но се оказва, че те просто проверявали реакцията и бдителността на силовите структури.