8

vlady

преди 8 години

До Hard RockЕкстремната музика е трудно смилаема за масовия потребител и няма как да има големи продажби, но има висок процент качествени творци за които изкуството е призвание, начин на живот, ескапизъм и т.н. парите са на заден план съответно има и много стойностни произведения.

7

Петър Петров

преди 8 години

Израснах и станах музикант с песните на AC/DC и смятам, че този психопат (AR) просто ще закопае завинаги тази група! Много жалко, но това е краят на една музикална институция! Тази замяна доказва напълно колко голяма може да бъде алчноста на един пишман китарист!!!??? Той замени собствения си брат а сега и лицето и най-отличителната черта (глас) на групата!!! МНООООГО ЖАЛКО!!!!!!! Добре че се отказаха от концерти в източна европа и по специално България!

6

Готино

преди 8 години

Гласа му е един от малкото,които биха паснали на стила на АC/DC и като цяло Аксел тази година ще бъде най-споменаваната фигура в рока,което пък може само да радва феновете,като мен на които им е любимец :)

5

доктора

преди 8 години

Жалко.....ще слушаме AR/DC........Явно една легенда в рока си отиде завинаги. Другото е мимикриа.......

4

ОТК

преди 8 години

Качествен трансфер!

3

пънк

преди 8 години

голям спор коя музика била по-велика - психарите блекметъли или кръчмарите Ей Си Ди Си....

2

Анонимен

преди 8 години

До BURZUMЖулни мастика, друсни кючек и лягай да спиш !А, иначе вярно са машина за пари. При средна цена на билета 100 лв.,70 000 бяхме на националния стадион. И всяка стотинка си струваше.

1

Анонимен

преди 8 години

Отврат, отвраааат!