12

Главен Редактор

преди 8 години

Мноо са ми *** тези с подобни изказвания. "За да избегне удар, рязко завил надясно и ударил друг автомобил"... мноо тъпо. То не разсъждава ли? Нали пак има удар само че в друга кола, кво е избегнал тъпaка? По добре да блъсне тоя дето го засича, така поне ще блъсне идиoта който засича а не невинни хора както е в случая. Мен ако ме засече някой така - напрао го блъскам без да го жаля. Така и така ще си ударя колата, поне да е в тоя ***. Напрао го бутам, ако ще и да се търкаля по таван....

11

Anon

преди 8 години

Като гледам снимката този му е свършил таланта като е тръгнал да изпреварва другата кола от дясно. А като гледам колко е смачкана- жената ако е карала с 90 примерно този я е застигнал поне със 160. Виновни разбира се няма- госпожата да е благодарна, че не са я изкарали нея виновна...

10

Гого

преди 8 години

Ако се беше блъснал в някоя мутренска кола тогава щеше да е наистина новина

9

Анонимен

преди 8 години

Георги Калапатиров, Георги Проданов, Петър Петров, Николай Попов, Георги Илиев, Александър Тасев, Христо Кру... оппа, не днес.

8

Анонимен

преди 8 години

Какво ги интересува хората т'ва...Ако не е някъв ще го пишете ли???

7

sofeto

преди 8 години

*** е карало бързо, не е спазило дистанция и не е могъл да намали.Всичко друго са *** обяснения!

6

Анонимен

преди 8 години

Ех тея джипове.И на тях им идва времето.

5

Анонимен

преди 8 години

Футбола в бантустан катастрофира отдавна - въпрос на време беше и тоя да катастрофира.

4

Анонимен

преди 8 години

Карал е като бесен и дежурното оправдание е че някой го бил засякъл. Според мен това е дългата ръка на съдбата, със собствениците на този отбор се случват много странни неща. Повечето от тях не са между живите.

3

Анонимен

преди 8 години

Нещо ми се губи от цялото обяснение. Завил е надясно, значи е бил в лявата лента. Тоя, дето го е засякъл, свършил бензина! Значи къде е карал? В лявата лента и започва да намалява рязко. Как ще го е засякъл? Просто си е карал вляво и е почнал да намалява. Нашият човек, а на бас, че се е пробвал да изпреварва отдясно!Може би е карал слалом.

2

Ракия

преди 8 години

Магистрала "ракия"

1

Магистрала "рак

преди 8 години

Дано да са опрай човека, дано да е изтрезнял след инцидента.