14

Анонимен

преди 8 години

Когато курсовете се правеха от държавата, ОСО, СБА, положението бе същото. Корупцията тогава бе от изписващите от КАТо.За това я прехвърлила на ДАЙ. От трън та на глог.

13

Анонимен

преди 8 години

На всеки въпрос два от отговорите са сходни. Това е с цел корупция и не от вчера. Кормуването също се оценява субективно. Например. Мина много близо до паркираните коли? Потротоара ли да карам. Или много бърза шофираш? От неговата гледна точка...

12

Тамагочи

преди 8 години

За листовките трябват не повече от 3 пъти да ги прочетеш (стига да не си повтарял 3ти клас). Имат и цветни картинки като за малки деца. Единственото "неразбираемо" нещо са подвеждащите въпроси, където трябва да внимаваш малко в четенето. А има и поне 5 въпроса само да или не отговор. Да въведат китайските листовки, където има въпроси как да се чисти колата и как да се плюе при каране. Или направо да се пита само "Можеш ли да караш?". Да вземе всеки книжка, че малко се трепем и без друго.

11

Анонимен

преди 8 години

Най-добре е кандидат-шофьорите да се явяват първо на теоретичен изпит и то не по частни школи, а в държавна институция. Само ако издържат теорията, тогава да им се разреши да започнат обучение по практика, т.е. кормуване.

10

Free book

преди 8 години

Za automobil, motoped i velosiped do 30 km - bez knijka...:-) samo sled obuchenie i zavarshen 9 klas gymnasiata...:-)

9

Gorsko

преди 8 години

Sled 3 godini obuchenie, praktika, ojiviavane i ...togiva knijkaa...

8

акуд

преди 8 години

малцинство

7

акуд

преди 8 години

Автошколите я кажете на колко майчинство продадохте книжки за по 500. 1000 лева

6

Млад Шофьор

преди 8 години

Това са глупости! Изкарах шофьорските курсове преди 6 месеца в една от популярните столични автошколи. Имах часове по теория - имах и отделно практика. Теорията се учи. Ако четеш с разбиране и решаваш листовки - минаваш. Не е необходимо да си Айнщайн ... С практиката - нещата са аналогични - малко умение и много търпение. Но нищо от това не може да те подготви за реалния трафик.

5

Анонимен

преди 8 години

Ааааааааааа, хайдуците РЕВНАХА!Замина им баницата да "гарантират" на курсистите книжка и сега листивките им трудни, кормуването им трудно ............абе на крива ракето космоса и пречи.Тези сега всичките които са раздавали ПЛАТЕНИ книжки право в ПАНДИЗА!!!

4

Анонимен

преди 8 години

Какви листовки искате?дето се назубрат и айде готово.Що не направите компютърни изпити .Вече има такива създадени.Компютъра в момента създава листовката.може да ти направи хиляди варианти и никой де се повтаря.

3

геро

преди 8 години

Листовките наистина умишлено са изключително трудни и неразбираеми , за да се купуват изпитите.

2

Анонимен

преди 8 години

Аман от автошколи. В България от 7 милиона души - 7 милиона ли трябва да са с книжки? Защо хирурзите или учителите не са 7 милиона? Защото не от всеки става такъв. Реално на всеки 10ти човек 1 става шофьор. Другите са потенциални убийци. В София всяка трета кола е учебна.

1

Анонимен

преди 8 години

Не са никак трудни листовките - трудно е без да знаеш български да ги вземеш! А още по-трудно е като изобщо не си ходил на училище и нямаш елементарни познания. Но като приготвиш съответната сума за съответния човек, изведнъж става много лесно.