58

Този

преди 8 години

До АнонименТомов не в час кара си по старото трасе

57

Ала Бала

преди 8 години

...портокала ,за незапознатите ,нека да кажа в саудитска арабия и йемен имаше наводнение

56

Анонимен

преди 8 години

arapina si e arapin NE mu viarvai v nishto.

55

Ос на злото

преди 8 години

След изобретяването на двигателя,консумиращ петрол и разкриването на залежите оттази стратегическа суровина в арабския свят,арабите "насилствено" бяха събудени отзапада от хилядолетния си сън.Започнаха инвазиите на радикален ислям и тероризъм,принудителното преселение на милиони"мирни завоеватели" и се стигна до тежкаконфронтация между суперсилите.Докато западът не разбере,че оста на злото сенамира в Сауд.Арабия и не реагира адекватно,дотогава няма да има глобални мир испокойствие.

54

Анонимен

преди 8 години

Слагаческа статия. Саудитска Арабия ще стане ключ към мира в региона само когато спре да съществува.

53

Barni

преди 8 години

Препоръката "да се научим да ОБИЧАМЕ властта в кралството" е крайно умилителна!;)

52

.

преди 8 години

държавата САЩ не съществува съществува само Израел, и неговата голяма северноамериканска колония, която даже няма име, а съкращение - така е със слугите :)

51

.

преди 8 години

Саудитска Арабия - държавата, която е обучила, обучава и спонсорира ВСИЧКИ терористи по света от едно 30-40 години ли е ключа към мира.. хахахахахахаха няма такова виц ако утре тая държава изчезне.. светът ще остане без терористи :)

50

Анонимен

преди 8 години

Кога ще съдите? Кралското терористично семейство. А ще ми съдите немския журналист за една песничка. Садам беше 100 пъти по добър.а ми го искарахте най големия Диктатор.даже 1991г наще ми раздаваха противоогази в училище да си ги носиме цял месец в вкъщи.ако използва ядрено уръжие

49

как па не

преди 8 години

Какво стана с приказките за димукрация, м?Или тя важи само за Либия, Сирия и Ирак?

48

Анонимен

преди 8 години

Рияд трябва да е една от осите на злото, заедно с Корея и Иран. Трябва да се заклеймят и да им свърши петрола да ги видим тогава колко ще бъдат мързеливи, груби и как ще карат скъпи коли.

47

руски трол

преди 8 години

грух грух Путин ак бар нашата *** е велика грух

46

Анонимен

преди 8 години

то щото руснаците не се ползват с различна репутация- груби мързеливи брутални използващи голям агентурен апарат за налагане на влияние и купуване на влияние - здравей Доган лук ойл и ти Болене- май единствената разлика със саудитите е жените че едните ги държат забулени а другите ги пращат да работят де що има бардак

45

Анонимен

преди 8 години

снежните араби от раша грухтят срещу пясъчните араби

44

Анонимен

преди 8 години

русия да му мисли че то нейния бюджет си е 70% от петрол

43

ИСТИНАТА Е

преди 8 години

чува се грухтене от снежните араби на Путин Проблеми в петролните кочини нещо

42

Анонимен

преди 8 години

Офф преди им се мазнеше Хилъри сега Обама.Американците почнаха да имат много слаби политици нещо.Вместо да им кажат на тия пеньоари,че ако си изтеглят онези трилиони с който рекетират и тях ще ги изтеглят във вид на газ и светлина към атмосферата те ще им изпълняват желанията.А техните желания са ***.Джихад в цял свят.После американците ще кажат това беше грешка както го правят от 40 години насам и нищо няма да направят за да променят това.Както винаги.

41

Анонимен

преди 8 години

СА тия са в паника защото света не иска вече петрол. Колите стават електрически и все повече нови технологии които не са базирани на петрол. 2014г. ни казаха, че сме достигнали пика на петрол и от там на сетне само ще остават по-малко запаси и по-скъпа цена за барел. По едно време мина $120 за барел. Сега е има няма $50. Уж го свалиха да фалират руснаците и така си остана. От 2020 Япония минава изцяло на водород и слънчева енергия.Обаче танковете, самолетите, корабите са на петрол.

40

Анонимен

преди 8 години

Предстои САЩ да се оправят с външния си дълг от 19 трлн долара!В този смисъл предстоят фалити на банки и "арестуване" и продажба на имущество,включително и разпродажба на територии на СА

39

ало

преди 8 години

Не дошъл момента за мир в близкия изток.Напротив все повече ще се разраства.Студената война е факт,горещата също.Нещата се закучиха и някой ще изгърми.Турция изглежда най изолирана и няма петрол,и е на много лошо географско място.Иран и СА ще се важни и няма да се пипат.Повечото петрол и газ е там.Политиката е предвидима.Човешката природа също.