111

Българин

преди 8 години

До 98 и всички завистливи и неграмотни "патриоти". Кристо е избягал (!) от комунизма и продължава да го презира, не го крие. Като не разбирате от изкуството му, защо вземате отношение? Кристо е творец, а Игнат Канев е зидар, при това здраво свързан с ДС!

110

Софиянец

преди 8 години

Тоя *** за какво изкуство говори???

109

тя

преди 8 години

Човек , който не обича Родината си , не обича и себе си! Никой не избира Родината и родителите си , но те са по- добри от всички други!

108

Анонимен

преди 8 години

Напълно съм съгласен с коментара под мен. Ако България беше нормално място за живеене, защо изобщо някой да я напуска? Никой не е напуснал от добро. Защо никой не напуска Швейцария? Защо хората масово напускат комунистическите клоаки в посока загнилия Запад?Някой болшевишки *** може ли да обясни?

107

Анонимен

преди 8 години

Алоу, трийте я тая тема, че бъркате в жалките душици на живеещите в БГ.Немойш обясни на панелкаджийта, че света несвършва до кварталната кръчма.Да, има много хора напуснали БГ и реализирали се в чужбина, да, учудващо звучи, но има. Не всички са българи са неграмотни гастербайтери. Има много от нас на престижни работи и с хубави заплати в чужбина и няма какво вече да търсят в БГ, особенно като всичките роднини или не са в БГ или не са на този свят. И няма нищо учудващо, че няма смисъл за връщан

106

Анонимен

преди 8 години

Другарю човек не избира къде да се роди, но може да избере къде и как да живее. . Това че не е пожелал да живее в тъпия ви комунизъм защо ли пък толкова ви обижда , ми те милиони по света бягаха и продължават да бягат от вас

105

cat

преди 8 години

Пълен ***!Забравихте само да кажете на какъв език го е дал това интервю, че той и българския забравил.Изкуството му,както си го нарича, буди само подигравки у приятелите ми-юристи, учители, филолози.А ако не се беше родил в България, нямаше и изобщо да се беше родил.

104

Анонимен

преди 8 години

Какво пишете за тоя. Бил от български произход. И какво? Българин не е и си го казва.Безродниците са най-долните сред хората.

103

cat

преди 8 години

До МеметТой и Криско и Кристо са все от едно и също място излезли.

102

ezekil

преди 8 години

аз лично не разбирам изкуството на Кристо.....за мен като мъж, това е малко отвлечено и ;лишено от смисъл, дори малко *Опаковаш някакви сгради ........ок какво даваш на този свят и с какво това е полезно за света. Опакован Райхстаг - що за глупост. Изглежда внушително от страни и какво от това. Какво доказваш- че можеш да го направиш инжинерно. Какво помага на света това - нищо

101

Анонимен

преди 8 години

До 98Много добре казано. Примерът Ви с г-н Игнат Канев би трябвало да мотивира младите, които искат да създадат нещо в чужбина. А иначе, за този "творец" ясно говорят искрените думи на съпругата му: "... Така че ние сме най-големите колекционери на собствените си творби..."Друг е въпросът, че сайтът НАБЛЯГА на факта, че въпросният е този "... който никога не се върна в България ...", но това няма да коментирам.

100

Влади

преди 8 години

Доколкото си спомням, тази същата Жан-Клод беше правила най-гадните изказвания за България. А, той нали се срамувал от произхода си... "Пази Боже, сляпо да прогледа!" е казал народътНяма кой да извика, че "Царят е гол", а изкуството му си е просто прахосване на ресурси.

99

Анонимен

преди 8 години

Да не е луд.Какво ще прави тука.Тук или ще те оберат или ще пребият,а може и двете заедно.

98

gtf

преди 8 години

аз пък тва изкуство не го разбирам, и хич не ми дреме...тръгнал от някво село и стигнал до щатите - е кво толкова, като онея дето мятат кофи с боя по платно... и това било изкуство. Били сме прости, завистливи, незнам кво си ... да ти завиждаме бе ама за кво ? Такива мушмуроци избегали от тука хич да не се връщат.

97

Анонимен

преди 8 години

"Харвард бизнес скул (Harvard Business school)"WTF.....

96

Анонимен

преди 8 години

да вземе със себе си и жорж ганчев той е пълен с глупави идей

95

аз2

преди 8 години

Ако се върне какво ще намери , селяни ама не такива които работят на полето , а такива които хвърлят салфетки https://youtube/watch?v=OETDV2miZEM

94

Анонимен

преди 8 години

Елитарно изкуство за сноби.Но за всеки влак си има пътници.Това , че не иска да го свързват с България , си е негова работа.Това пък ,че аз уважавам и харесвам 1000 пъти повече един друг изгнанник- Петър Увалиев ,си е моя работа.

93

Анонимен

преди 8 години

чафут?

92

Анонимен

преди 8 години

До 108: Много добе обобщено ! Рядкост за този форум.