37

Анонимен

преди 8 години

тея са същите като ало измамниците....и по-зли даже! онези те оберът веднъж, тези те връзват за цял живот! все идно си влязъл в италианската мафия

36

23

преди 8 години

До АнонименДо 23...Разбрах сарказъма и ти сложих " + ",но е тъжно ,че болшинството не са го ...разбрали

35

Za pro

преди 8 години

Bg offshorni kreditori boll...

34

Анонимен

преди 8 години

Мой познат взе заем от Чехия. Пенсионер е. Намери в интернет рускоговорящ адвокат в Чехия и сключи с него договор. Той взе потребителски заем от 2 000евро с 3% лихва, а му го изплащат от тук, но с 5% лихва. Най трудното бе да го убедят, че не го лъжат и лихвите по заемите у нас са от 12% на горе. Разговорите с адвоката бяха по Скайп, а договора се изпрати с куриер, така че до Чехия не се наложи да се отиде. Договора бе сключен на руски-общ език за двамата и заверен нотариално.

33

хахаха

преди 8 години

То и банките не са цвете ,като включат разходи и одобрение и там се движат около 30-40% горница - направо промоция

32

Анонимен

преди 8 години

До АнонименМного точно написано.Браво!!!

31

Анонимен

преди 8 години

"Таксата се начислява, ако потребителят не успее да осигури поръчител по кредита си, а това често се случва, защото фирмите изискват гарантът да работи на трудов договор и да взима поне 1500 лева заплата."Ей и затова няма да бъдат закрити подобни измамници. Понеже няма кой да се оплаче от тях. Понеже взимате заеми с нередовни поръчители и след това и вие сте отговорни пред закона както и този дето ви е дал парите и могат да ви изнудват. И заради корупцията и неадекватните управляващи.

30

Анонимен

преди 8 години

Абе кой ще ги закрие тези бързите кредити? Нали за да съществуват в това си положение (извън закона) плащат на някой по-горе! Що аз не си отворя такова нещо? Имам 20 бона в банката, ми да взема да раздавам с 200% лихва? По на кяр ще съм от 1% лихва за влог дето ми дава банката... Корупцията е проблема унас, не друго!

29

Анонимен

преди 8 години

*** народ, слаба държава = Булгаристън

28

j

преди 8 години

Д даде Бог на оня свят да ги харчат ...и по-скоро !

27

Анонимен

преди 8 години

АМИ ЗАЕМЕТЕ СЕ СЪС РАЗСЛЕДВАНЕ . ПОКАЖЕТЕ ПО ТВ. ПОДАЙТЕ В ПРОКУРАТУРАТА ЩОМ НАРУШАВАТ ЗАКОН...ЗАЩО СЕ ДОПУСКАТ И КОЯ ГИ ДОПУСКА И КОЙ СТОИ ЗАД ТОВА?????

26

Shark

преди 8 години

Ами забранете ги! След като нарушават законите просто да бъдат закрити и толкова.

25

Анонимен

преди 8 години

По времето на комунистическия диктатор Тодор Живков през 45 годишната руска окупацияИмаше две Банки БНБ и ДсККойто отпускаха пари за Жилище и за АвтомобилБърз кредит без Лихва можеше да получиш от всеки комшия,роднина,приятел защото ИмашеДокато сега в Напредналата Демокрация на Неолиберали никой няма Пардон всеки има Кредит и дори са на изчезване тези който биха ви станали Гаранти за Кредит

24

Анонимен

преди 8 години

По времето на бай Тошо при заплата 200лв , панелка за 6 000 се изплащаше за 20 години при 20 лв месечна вноска.При бай Благой при заплата 460 лв ,панелка за 70 000 нямам представа как се изплаща.

23

Анонимен

преди 8 години

Ще дойде ли ден в който наглите лихвари да бъдат одирани живи, разчеквани и запалени?!

22

Анонимен

преди 8 години

На 800 лв шестмесечен бърз кредит лихвата е около 600 лв но не се отчайвайте Лихварската къща разполага с Опция за Препокриване на Първият кредит при невъзможност на Плащане с Втори такъв с които да го Погасите :)))При който ви се начисляват големи Бонуси за тегленето на трети такъв:D

21

Анонимен

преди 8 години

Не я търсете държавната администрация ,драги .Тя се занимава основно с собственото си оцеюяване

20

Анонимен

преди 8 години

На скоро ми се обаждаха да ми предлагат бяла карта. Една женица на телефона започна да обяснява как лихвата е само 3.9% на месец, но смотолеви месец. Веднага сметнах че годишната лихва е 46% питах я дали е вярно, тя потвърди. Казах и че в банките кредитните карти са с по-ниска лихва и приключихме беседата.

19

Анонимен

преди 8 години

В Германия лихварството е Забранено с ЗаконЛихварските къщи за Бързи Кредити в България трябва да бъдат Закрити веднъж завинаги

18

Русенец

преди 8 години

Мой близък приятел е пред самоубийство. Абсолютно сериозен съм. За 100 лева заем от "Кутия за пари" в Русе, точно след два месеца го тормозят за 800 лева!