45

еремия

преди 8 години

така е няма нито една истинска велосипедна УЛИЦА "благодарение на Главния архитект и 101 съветници, които са като дресирани. Няма мисъл за града. И сСофия не е само по "Графа". София е и по бул. Сливница ,след Орион , а знае ли някой , че това е пътя за Белград т.е.международен път към Европа ,а НЕ към Турция /Истамбул-Цариград/.Там и тротоари няма .Само дупки и тук там плочка или асфалт.И да там отляво и най вече от дясно НЯМА КАНАЛИЗАЦИЯ . Квартал мечта.

44

man

преди 8 години

Супер, още един повод да не стъпвам в центъра

43

'

преди 8 години

Продавам двойка охлюви от новото люпило, на реални метри за ускорено придвижване в "успокоената зона" на Бургас и София.Поради опастност от значително превишаване на максимално позволената скорост, взривното ускорени на охлювите е ограничено генетично.

42

къде ще ходите!

преди 8 години

Ще свикнете и с това, както свикнахте с много други неща. Даже ще започнете да харесвате новия ред. Трябваше да се усетите, че "нещо ще става" при усиленото въвеждане на вело-алеи. Следват и други градове. Из централната градска част пешком или с велосипед под наем. Кой както може или иска. Е ще се появят и тарикати с пропуски, както беше при любимия тато.

41

Анонимен

преди 8 години

До Joko 50Много точно си поставил софиянци в кавички макар че едва ли осъзнаваш защо са кавичките.Наистина селската даскалица я избраха "софиянци" ама не истинските а новите софиянци от селата. Или точно такива като теб нефелни провинциалисти.

40

Анонимен

преди 8 години

До Факт 52Какво има да очакваш като народа е *** и си избира прости като него управници.Толкова е очевадно но не и за простият селски народец.Като излезе нормален човек на улицата и му се драйфа. работата е там че вече почти няма нормални.София заприлича на Zoo а пък за прованса изобщо не ми се мисли.

39

Факт

преди 8 години

Поредното безумие, но какво друго да очакваме от ГРТБ...

38

me

преди 8 години

Ми много ясно, че ще ограничат движението, иначе как ще накарат хората да ползват свръх-скъпия вече градски транспорт? Ама като вдигнаха билетчето не протестирахте нали? Щото не е ваша работа, защото основният принцип, с който ни разказват играта от десетилетия е разделяй и владей. Шофьорите не се интересуват от цената на билетчето, пешеходците не се интересуват от ограниченията в центъра, всички сме прецакани! Честито!

37

Joko

преди 8 години

Хак да им е на всички "софиянци" , които докараха и избраха провинциалната *** да управлява столицата. Честито о о !!!

36

художника

преди 8 години

А трамваите с колко км. ще се движат???

35

Анонимен

преди 8 години

Така и нашия Андрешко не разбра , че в цяла Европа има ограничения за каране на коли в центъра . Просто ще обикаляте центъра и няма да се правите на голямата работа с таралясниците , които сте купили за 1 000 лв .

34

Анонимен

преди 8 години

ЕДНА ЗЕЛЕНА ИДЕЯ ОТ МЕН. В ЦЕНТЪРА СЛИЗАТЕ ОТ КОЛИТЕ И ЗАПОЧВАТЕ ДА ГИ БУТАТЕ. ХЕМ ПЕСТИТЕ ГОРИВО. ХЕМ НЕ ЗАМЪРСЯВАТЕ ВЪЗДУХА. ХЕМ СПОРТУВАТЕ ЗА ЗДРАВЕ. АКО ТОВА НЕ ВИ ХАРЕСВА СЕ ОПЛАЧЕТЕ НА АРМЕНСКИЯТ ПОП!!!

33

Анонимен

преди 8 години

Те по принцип полицаите и военните са излишни, ама нали пазят управляващите - ще ги държат. Пък и управляващите не вземат от джоба си да им плащат - вземат от нашите пари.

32

експерт

преди 8 години

къде са зелените. известно е че при ниска скорост имаме непълно горене в двигателя и отделянето на въглероден окис е много по голямо и тровенето на хората е .......

31

зам кмет

преди 8 години

Следващото ни предложение е: след като заплатят всички дължими данъци, такси, застраховки, ГТП и авансово внесат 5000лв за гориво, шофьорите да бъдат застрелвани на място от органите на КАТ или другите организации в синдиката.

30

137809

преди 8 години

А защо не 20 км./ч.

29

Кратун

преди 8 години

Аз не искам да живея в София. Нека София да си остане за "столичаните". Повече или по-малко, все ми е тая.

28

КАТ

преди 8 години

Целта им е да цакат народа,а къде е логиката? Какъв ще е ефектът като днес нащракат 100 човека на някоя *** отбивка които "много опасно" са се движили с 80? Освен,че ме изнервят до Н-та степен друго няма като ефект. И естествено се отразява на бюджета. До кога ще си пълните тъпата хазна (бездънна яма) с нас - НОРМАЛНИТЕ шофьори? Кога ще засичате на участък без ограничения , КОГА? И какво като някоя мутра намали на отбивката ви и мине с 50? След това ни прескача както си поиска. Нещастници!

27

Анонимен

преди 8 години

аз съм за ,В Търново ,Варна ...да е задължителна също

26

КАТ

преди 8 години

И така ли спираш агресивните шофьори? Онези наглите ще ги хванат на правите участъци,където нормалните си караме със 100 а той ще мине с 200. Но там радари няма. Какво се получава? Аз си карам спокойно , идва някоя отбивка с безумен знак с ограничение 40! Аз намалям от 100 на 80 някъде и просто няма как да се случи нещо и аз да не мога да реагирам,нито видимостта е малка нито автомобила ми е неспособен да спре ...и ХОП снимка зад храстчето. Точно така продължавайте да наказвате ЛОШИТЕ шофьори!