91

тя

преди 8 години

"Заедно в час" е американска програма.Действително има благородни цели спрумо ромчетата, на които обикновено не им се учи , а предпочитат да се женят и раждат!Смесените училища нямат бъдеще , защото родителите искат децата им да учат в елитни училища с преуспяващи ученици , а не такива които им пречат и дърпат назад!

90

тя

преди 8 години

"Равен старт" е невъзможен, защото образованието не "опира" само до пари , а до умствени възможности и желание, ако някой не желае да учи или е със специфични потребности , трябва да се насочи към т. н. помощни училища ,Там ще се прилагат специални грижи за него и най- важното няма да пречи на съучениците си , които са умни и бързо възприемат материала!

89

тя

преди 8 години

На 23 години ? Има ли висшо образование и педагогическа правоспособност? Съмнявам се ! След 2 години правим "светкавична" кариера- това е залога!Знаем ги тия приказки от "хиляда и една нощ"!

88

Кабул

преди 8 години

Иглика преподава английски, а не български. Като се вземе под внимание възрастта на нейните питомци и етническия им произход, възниква въпроса откъде на къде трябва да се преподава английски, а не български? Те български не знаят, значи и английския няма да усвоят. Защото (казвам го като полиглот и утвърден преводач), за да усвоиш чужд език, първото и най-важно условие е да си усвоил до съвършенство родния си език.

87

Пак лидери...

преди 8 години

Заедно в час се финансира от чужбина. Целта е "търсене на лидери". Както обикновено.Материалът има рекламен характер. Това е програма за търсене на отличници в столицата и провиницята. не за подпомагане, а за тхрсене! Такива очевдино има и не са непременно заслуга на наетите за учители. Името "заедно в час" е манипулкативно. Не е насочено към децата които имат проблем, а към отличниците.

86

Анонимен

преди 8 години

продължение Всички млади хора в САЩ, работят накъде благотворително, защото това ги изтрелва и правят добра кариера, така че не се е отказа от Американската мечта, напротив следва задължителната пътека. По-добре да дойде в България, отколкото да я пратят в Индия. Въпрос на избор. Ще получи препоръка.

85

Анонимен

преди 8 години

Капка в морето, тази ф-ия "Заедно в час" мисли, че като преподават 2 г. тези млади хора и ще станат чудеса, много грешна стратегия. Започнете да прилагате новаторски методи на тези, които са още в университета, настоящите преподаватели, ако ги обучават поне 2 пъти годишно, подсъзнателно ще прилагат наученото и ще има повече ефект, сега отида тази девойка, размътва спокойствието на старите учители, които не искат промяна, а просто да си взимат заплатите, деца още по се объркват и след 2 г., чао

84

-

преди 8 години

Интересно ако фондация "България за Америка" започне а изучава цветнокожи амрекианчета на български по български програми :)

83

Анонимен

преди 8 години

По-добре в родината, отколкото в афро-американска държава, управлявана от мюсюлманин, кенийскиМелез със звучното англо-американско име, Бардак Обонго! В САЩ - Сатанинските Афро-Американски Щати, преобладаващото население са *** от бели,черни,азиатци и хИспано говорящи, без чувство и съзнание за произход и родина! Затова USA предизвикаха това мюсюлманско-африканско преселение в ЕС, да стане и Европа като тях,*** без род и родина, управлявани по лесно от правителство на Новия Световен Ред!

82

Анонимен

преди 8 години

ЖЕНАТА ---ТРЯБВА ДА РАЖДА И ДА УЧИ ДЕЦА!!!ЗА ТОВА Е СЪЗДАДЕНА !НАУКАТА ---Е ЗА САМОТНИ И НЕРАЖДАЩИ...../..ЗАЩОТО --ИСКА ОТДАДЕНОСТ../

81

МНОГО СИЛНО МОМИЧЕ

преди 8 години

....ОТ НЕЯ ЩЕ СТАНЕ СТРАХОТЕН УЧИТЕЛ!!ЗА 2-ГОДИНИ , ЩЕ СВИКНЕ С ПРИЗВАНИЕТО СИ ..../АКО ГО ИМА НАИСТИНА/ и ЩЕ СЕ УСТРОИ В ЖИВОТА!ВСЪЩНОСТ ----ВАЖНОТО Е ДА РАБОТИШ , ТОВА КОЕТО ОБИЧАШ!ПАРИТЕ-----ВИНАГИ СА ВАЖНИ , НО...... "НЕ НАЙ-ВАЖНИТЕ".....ХА,ХА,ХАААААААТЕ СА САМО ---ЕДНО "ДОБРО ДОПЪЛНЕНИЕ"!!!!!

80

Анонимен

преди 8 години

Тя е толкова млада, може да се върне в САЩ когато си пожелае. Много добре е решила, да си дойде, да види, ако не и харесва - самолети много. То сега не е като по Татово време, да не можеш да ходиш никъде. До великата Гърция можеше да отидеш с колективен паспорт(като руска група) - карирана тетрадка с налепени снимки и имена. Та, не е лудо момичето.

79

Анонимен

преди 8 години

Тази е луд за връзване

78

Анонимен

преди 8 години

До мечти..или..Ти ако гледаш филми в тях са само гангстери по улиците, но това съвсем не е така, филмите са за развлечение

77

До ко4ина ли е русия

преди 8 години

През 2014 г. руската Дума гласува закон, с който забрани да се обнародват данните на Росстат. Тогава Русиябе на 1во място в света по брой на алкохолици на глава от населението и на трето място по брой на наркомани, изпреварена от Иран и Афаганистан, където пушенето на опиум е национален спорт. Но в Русия говорим за хероинови наркомани..Русия днес е единствената държава в света, в която мин. работна заплата е по ниска от официалния жизнен минимум, а по броя на абортите изпреварва новородените

76

Анонимен

преди 8 години

До ВрабчеАми заминахме, да не останите в България само пенсионерите и малцинствата накрая

75

Анонимен

преди 8 години

Луди хора, психически болни

74

от кое НПО е това

преди 8 години

Объркано момиче ??аман от продажници..маскирани като Благодетели

73

Ей

преди 8 години

Момичето не се е завърнало. Пратили са я командировка в Б-я.После това ще я изтреля нагоре в кариерата й. Надявам се 2-те българчета и 12-те ромчета в класа й съществено да цивилизоват страната За 25 години не съм видял: дупка на пътя, локва на пътя, кал, разпиляни ***, бездомно куче или котка, каруца, таратайка, крадец, джебчия, бърза помощ пристига за 1 минута, децата си ги уча в къщи,макар че живея в малък град с около 4 милиона жители. Защо да се връщам?

72

Анонимен

преди 8 години

Учител ще е за 2 години защото дотогава "Америка за България" ще дава кинти. После ще си завърти опашката и пак в Америка.Всеизвестно е, че "Заедно в час" се спонсорира от Щатите и има за цел да досъсипе образованието. Като гледам контингента, който ще обучава може и да не изтрае 2 години...