49

Анонимен

преди 8 години

След над 50 години комунистическа-терористична власт на БКП-БСП-ДС пак много сме останали . Такъв геноцид не е имало и по време на Турското робство , след 9.09.1944 г. избиха интелигенцията на България и след това другите хора бяха по лагерите . Останаха само мандраджиите и *** .

48

Анонимен

преди 8 години

Видими резултати

47

художника

преди 8 години

*** що, като се "топиме" нема места в яслите и детските градини, макар че е пълно и с частни и с държавни такива?????

46

Анонимен

преди 8 години

Не ммога да си представя, че някой все още иска да работи за тея, които ограбиха държавата, нас и родителите ни. Остана ли в България ще трябва да работя за трях. Да им нося печалба. Не мога да го позволя. Не мога да го позволя и на член на семейството ми.

45

Анонимен

преди 8 години

Евроинтеграция майна. И атлантизъм. И боко.

44

Не заслужават деца!

преди 8 години

Тези политици не заслужават млади хора. Ако имам дете, няма да е в БГ. Хората не осъзнаха, че това е съзнателна политика на геноцид, на някой му е нужна тази територия. Как е възможно при 300 лв. пенсия, 150 да е парно, 60 ток, 40 топла вода, 15 студена - няма как да стане. Никога няма да дам дете на тази държава!

43

Анонимен

преди 8 години

"Нищо ново: Продължаваме да застаряваме и да намаляваме"...Да ама за сметка на това сме "стабилни"!!! Така казва бат' ви Бибитко. И ще сме толкова "стабилни" до последния пътник на Терминал 2, който ще затвори вратата...

42

дебел депутат

преди 8 години

Младите хора в България ще бъдат стимулирани да не бягат в чужбина,само като минималната заплата от 420 лв не мърда,така младежите ще се научат да работят качествено и оговорно за 420 лв на месец и след 40г трудав стаж ще се пенсионират с 160 лв пенсия.

41

Анонимен

преди 8 години

Не изчезваме.Преминаваме в ново духовно измерение.Господ прибира праведнитеОстават само*****$$$

40

АПОКРИФ

преди 8 години

акснагиЦ държавица!!ДОКЪДЕ СТИГНАХМЕ!В 21 ВЕК ДА ПИШЕМ АПОКРИФНО КАТО ПРЕДИ 1000 ГОДИНИ!ДОКЪДЕ НИ ДОКАРАХА ТИЯ...ЧВЕК ДА НЕ МОЖЕ ДА ИЗКАЖЕ СВОБОДНО МНЕНИЕТО СИ!

39

Todor

преди 8 години

** доста по-добър стандарт и възможности отколкото средната заплата в България...като се плати квартирата, остават не лоши средства за качествена храна, та дори и за някоя техника или мини екскурзия, все пак си зависи и от човека естествено. За реда и съответно по-ниския стрес, както и факта , че в повечето случаи правата ти на работник се зачитат, разликата с България е поне 10-15 години и то не в наша полза... Не виждам кой как може да промени нещо в тази държава, според мен отиваме към фалит

38

Анонимен

преди 8 години

Статистиката с бежанците ли е или без?

37

Todor

преди 8 години

Още през 2013 година държавата си беше под 7 милиона, имам познат от регионален статистически институт. Сигурен съм, че и данните на ЦРУ са приблизителни, имайки предвид и така да се каже ''сезонна емиграция'' за поняколко месеца. Мисля си, че изтървахме коня още през 2011. Българите в момента в странство са над един милион, голяма част от тях са още с постоянен адрес в България. Дори и като мияч или чистач българите си докарват около 1200 евро на месец, което с ниската инфлация ти осигурява

36

Анонимен

преди 8 години

Изчезваме ама *** бъкат

35

Анонимен

преди 8 години

Ще продължаваме да се топим заради геноцида,на който ни подложи държавата.Само през последните дни чухме,че билета става 1,60 лв,очаква се повишение на цената на водата,а ЧЕЗ искат увеличение на тока с 20%.При мизерните заплати и пенсии,нацията ще се стопи дори с по-бързи темпове от предполагаемите.Но на кой държавник му пука?

34

българина

преди 8 години

Нищо ново щом ни управлява башибозук ***! Не аз гласувах за него... За това никакво оплакване, само бач емиграция и смърт... Докато ви дойде акъла заблудени ***

33

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Бойко *** не само продължи политиката на ГЕНОЦИД срещу етническите българи, но и я ожесточи през втория си мандат.Уж щеше да спира ислямизацията и ц.иганизацията на България, а всъщност ги засили.

32

Анонимен

преди 8 години

Не си българин.

31

Умерен

преди 8 години

Има качествени хора и се срещат всеки ден, само че повечето не четат този сайт.Като гледам преобладаващите емоции и простотия тук, някак си ми е по-лесно да си обясня статистиката по-горе.Оставете ги тия филски и фобски глупости, повече работа и учене и може и да стане.

30

Анонимен

преди 8 години

Balgarin sam. Shte kaja neshto, koeto shte obere minusite - s ikluchenie na edni 10-15%, ostanalite balgari po-dobre da gi niama. Nie ne zaslujavame darjava. Bokluci sme si. Tova e golata istina i mojete spokojnio da me mrazite za tova:)