108

Qualitetcontrol

преди 8 години

Bravo dobrovolna Vulgaria!:-)* Perfekt Konkurenz na trudolubivite vulgarski mitnichari i askeri!:-) Respekt!:-)

107

Shopp™

преди 8 години

Мутракът е чул, че Бойко ги хвали с половин уста и е решил, че медал ще му дадат. Толкова е и правист щом не може да направи разлика между граждански арест и отвличане. Граждански арест се извършва, за предотвратяване на престъпление. А да спреш непознат и да го вържеш е отвличане.

106

Shopp™

преди 8 години

Най-големите мутренгяси се занимават с изсичане и износ на БЪЛГАРСКИ ГОРИ.

105

Анонимен

преди 8 години

Чудно ми е дали тези брат и сестра се чукат ?! Като им гледам снимките какви ненормални физиономии имат ,нищо чудно да се чукат заедно !

104

Низамови

преди 8 години

Може би беше преди 1970г., майка ми имаше приятелка от Бургас с такава фамилия, учителка по музика, синът й беше студент във Варна -ВИНС, сега ИУ.Имаше и дъщеря.Мнго известна и авторитетна фамилия още от времето на баба ми-1920г. Предполагам това са деца на някогашния студент- беше сериозно момче.

103

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 117 Що не се ограмотиш като за начало бе, *** първосигнален ?!

102

Анонимен

преди 8 години

До до 2xaxaxa "Криминално проявен" то в нашата мила родина и за една трева те изкарват най големия престъпник нищо че си докторант! Тук и за обида на полицай ще те водят криминално проявен бе *** ***.

101

Мутрончо

преди 8 години

До "в затвора" 104Точно. Какъв е този бизнес "износ на дърва"? Осякоха България, правителството и парламентът все клякат на секаческите кланове, тоест на ДПС, и стигат най-много до няколко месечна забрана. Публична тайна е, че този бизнес в България е даден на турците. За да ти излезе сметката и да си платиш и транспорта в чужбина, трябва да си сякъл нелегално и да не си плащал данъци и такси на държавата. Трябва и доста хора да сплашиш по места. Много мутренско занятие е.

100

Анонимен

преди 8 години

крадливо копе ле не некрадял а просто си бъркал по чобовете и хоп евро долари изкочили исики прибрал в нековия чоп той не краде а просто си всима паричкитеим ики прашта в турция за оште парички Госпот даку накаше ко да каша

99

Патриот от Сливен

преди 8 години

Тези които плюят по Перата са продажници, нихилисти, без род и родина, все им е едно дали утре от минаретата ще се носи непоносим и неразбираем вой, дали ще се подчиняват на законите на Шарията и т.н. Брлгарите -Патриоти няма да тъжат за тези продажници.

98

Българин от Германия

преди 8 години

Трите звездички по-долу заменят думата "евроатлантически"

97

Дж

преди 8 години

До sisiЩото те ги вкарват. Тези вързаните просто не са си платили, или служат за обработка на наивници.

96

Анонимен

преди 8 години

Постепенно атакистките амебофренчета ще влезнат в кауша. Един по един ги прибират. Кой от околовръстното, кой от границата ги прибират.

95

До $i$i

преди 8 години

Хващат ги защото са в комбина с каналджиите и знаят къде ще ги оставят те за да ги поемат от тях.

94

анонимен

преди 8 години

значи правистът бере дърва за огрев и изведнъж бежанци с пари и златокво праим сега

93

Анонимен

преди 8 години

наистина много българи продължават да живеят и мислят, като роби. Господ да поживи лудите и будните

92

sisi

преди 8 години

Защо ТАКИВА КАТО ПЕРАТА И ДИНКО ВИНАГИ ХВАЩАТ ЕМИГРАНТИТЕ А ТЕЗИ НА КОЙТО ПЛАЩАМЕ ЗА ДА ПАЗЯТ ГРАНИЦАТА НЕ Я ПАЗЯТ - ПРОПУСКАТ ГИ ДА ПРЕМИНАВАТ !ЗАЩО , ЗАЩО ?

91

Анонимен

преди 8 години

Смешното е че хората, които обясняват че Низамов прибирал пари, всъщност точно тези хора пишат срещу него, за да заработят пари от фондация "Америка за България".

90

До 105

преди 8 години

Да плюя Низамов? Нито го познавам нито ме интересува. Има обвинения срещу него, съдът ще отсъди.Искам само законите да се спазват за да се чувствам спокоен.

89

Анонимен

преди 8 години

Аз не мога да разбера каква е драмата.Ако бях техен адвокат щях да пледирам,че той и приятелите му са се разхождали изведнъж са го нападнали някакви такибани кой ги знае какви са тия приличат на терористите от ИД и ДАЕШ на снимките и те са ги вързали докато дойде полицията. Вярно,че законите в България са писани сякаш от *** или престъпници,но поне има надежда съдията да е нормален. Поне да не взема страната на терористите ако не друго. Тези вързаните разбра ли се от къде са?Афганистан?