10

бай Миле

преди 8 години

Само не разбрах какво им е по-сигурното след като не искат пин за плащане. Верно че не иска пин за плащане до 50лв. ама все пак....гепят ли я ако не се усетя веднага съм си изгорял.

9

Анонимен

преди 8 години

тази статия е написана от лаици, за лаици

8

Анонимен

преди 8 години

Като се смнявате, завийте си ги в станиол и ги сложете в хладилника. За двойно екраниране. Да не могат да ви ги четат. Дебитна карта не използвам на места, в които не съм 100% сигурен. Кредитната карта съм я лимитирал и не мога да ртегля големи суми. Ако някой изтегли нещо без да знам, веднага ще до видя. Ако някой се опита да изтегли по - сериозна сума от едно зареждане на резервоара или за сметката в магазина, веднага ще разбера. Най - добрите мерки са организационните мерки.

7

Анонимен

преди 8 години

Хората без пари се страхуват от разплащанията с карти. Така е в България.

6

az

преди 8 години

Колко картички ще се сканират сутрин у метрото, по време на блъсканицата, докато раята отива на работа. Мамоооо, забогатеха крадците.

5

...

преди 8 години

Това което са написали е ПЪЛНА ГЛУПОСТ! И е вярно ама само на половина! Което го прави много по зле! Тези карти са точно толкова безопасни колкото и тези с чипа и лентата! Но когато към такава карта се прикрепи и това, че могат да ви теглят определена сума пари на ден без пин и одобрение е тогава може да се каже, че картите с чип и магнитни ленти са в ПЪТИ по-БЕЗОПАСНИ от точно тези карти! Ама тука само ни БАЛАМОСВАТ как и колко да ни вземат я от банка я някой друг!

4

Сп???нс

преди 8 години

?? Какво им е защитеното , издадоха ми я със стандартен неудостоверен лимит 20Е , съответно ако ми я откраднат и не се усетя , щип20 щип 20, затова и повече от 300Е нямам в картовата сметка

3

хъммм

преди 8 години

Много ясно че използването им се увеличава - от няколко години единствено такива издават ,никой не те пита каква искаш. А в бг се опитват да ти обяснят че към разплащателната ми сметка ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да ми се издаде дебитна карта ,въпреки че не я искам и не е безплатна

2

Анонимен

преди 8 години

некви блабла-та: имали същата защита, но били много по-сигурни, защото правели кражбата трудна wtf ?!? както и да е, RFID се сканира лесно, НО е и много лесно да го екранираш. И вместо да пишат глупости, да образоват хората как това се прави.

1

youtube

преди 8 години

ха ха ха пуснете си youtube и после пак си вземете такава карта......