8

Анонимен

преди 8 години

До Той е"Ами, ако "жената" се окаже траверса, кво прайм тогава?"Ситуацията е "Каквото повикало, такова се обадило."Никой никого не среща просто така.

7

пазарна икономика

преди 8 години

Важното е да питате и да си искате , малко вероятно е да дойде да ви похлопа на вратата с извинението че иска захар и да удуши питона. Значи:)

6

Той е

преди 8 години

Ами, ако "жената" се окаже траверса, кво прайм тогава?

5

мда

преди 8 години

Всичко зависи какво искате и какво предлагате (визирам колко качествен джентълмен сте вие ). Обикновено ако искате да ви забележат в барове и дискотеки и да изпъквате с пари тогава нима наистина можете после да се вайкате, че точно такъв тип жени са ви забелязали. Има красиви интелигентни жени с професии, доходи и тн, които искат стабилна връзка с мъж, но ако вие не сте на ниво... Накратко ко искате нещо качествено е не к...и трябва да се постараете и то не само повърхностно.

4

...

преди 8 години

Бре за някои други държави може и да е вярно, това което пише, ама тия най вероятно не са ходили по дискотеки и барове тука в БГ! А колкото и изтъркано и тъпо да звучи когато имаш парички в джоба то има голяма вероятност да се намри някоя "кака" и за тебе по барове и дискотеки! Е вярно това не винаги е задължително, но помага в огромен процент от случаите! А ако нямаш пари еми винаги моожеш да разчиташ на късмета си ама требе и да не си претенциозен де!

3

Анонимен

преди 8 години

Най-доброто, което може да направите е да се занимавате с нещо, което ви е страст и ви доставя удоволствие. Ако карате скейтборт и това ви харесва, тогава това ще ви вдъхне наистина голяма увереност.

2

Евгени Минчев

преди 8 години

и аз не искам срещи с жени... брррр. каква гадост... е Митьо Пищова да се оправя с тях!

1

Анонимен

преди 8 години

С пачка в джоба ако знаеш каква уверност придобивам, а иначе си седя в къщи въздишам си и чакам да мине полунощ да разцъкам каналите. Ех, живот, живот защо си тъй ужасен пари да имаш к.. ви колко щеш