27

Ку-Ку

преди 8 години

Има един съвсем демократичен начин цените да не се вдигнат. Това е каубойския принцип: "Застреляно пиле не пее". Та ако следваме принципа и опукаме дерибейските ръководства на ЧЕЗ и останалите дружества, на които им остаряха яхтите на по 3 години, че и май им отесняха и са решили да си вземат нови и по-големи модели, няма да има кой да иска увеличение на цените. Защото, със сигурност, то не е произлязло от професионалните работници.

26

Анонимен

преди 8 години

Я да видим какво не са вдигнали още.Аха,да-заплати :)

25

Ариел

преди 8 години

И какво като изгоним ЧЕЗ?!Ще зинат ИВН И енергопро или ще дойдат други гладни.Същото ще стане и ако падне Бойко.Настанала е световна лакомия и няма изхранване!!!

24

Анонимен

преди 8 години

И 200%да го вдигнат пак ще го плащаме защотото сме ..................и ...........

23

Анонимен

преди 8 години

А защо не направо с 60% както билетчитата на градския или с 40% както винетките. Иначе тоя народ няма му дойде акъла.

22

Анонимен

преди 8 години

Syshtata replika i opravdanie beshe i m9nalata godina .

21

Анонимен

преди 8 години

Тиквата е пътник при това положение .

20

до 21

преди 8 години

До АнонименНе. Ние продадохме държавния дял в дружествата на безценица при предишния мандат на ГЕРБ, за да няма държавен контрол върху разходите.

19

G

преди 8 години

Като са на загуба да си ходят.Никой не ги държи на сила.Датата за увеличение е перфектна - няма хора за протести.Знаят си работата.

18

някой

преди 8 години

"Енерго-Про" увеличиха от 1-ви ноември 2015 цената на тока, макар и с малко.И сега пак.Е, на 6 месеца увеличение - това е безобразие.Колкото повече намаляваме като народ, колкото повече пестим и се ограничаваме, толкова повече ще вдигат цената на тока. Защото на всички нива си гонят печалбата и НЕ допускат тя да намалява.Ако консумираш по-малко, то и печалбата на производителите, посредниците, държавата и електродружествата намалява и това се компенсира с по-високата цена.Да не ни заблуждав

17

Анонимен

преди 8 години

Увеличаването на тока плащане на паркоместа край блоковото пространство синя зелена пинбяна зона и други привлекателни тарикатлъци за да върнат Българите в България. До кога робски народе ще търпим.

16

Анонимен

преди 8 години

ЧЕЗ ако работят на загуба, да продават бизнеса си и да бегат. Аз така направих с моя бизнес. Никой не е длъжен да ме издържа, след като ми е некадърен бизнеса.

15

Krom

преди 8 години

До Анонимен 15 - да, ама не. Спада това население, което си плаща тока. А това което не го плаща - например - Факултета, Столипиново и Меден Рудник - се плоди и се "турчее". Така че, не си много прав. Та ЧЕЗ отново ще се пробва да ни "подари" "загубите" по Мрежата, с които така ценния "електорат" от ромски мушмуроци бива спонсориран. Все някой трябва да плати сметката, нали?

14

Софиянец

преди 8 години

Мачкай Бойко!

13

Krom

преди 8 години

И още нещо. Тези ни пробутват стария цирк. Отново се иска от 1 юли. Защо точно от 1 юли? Ами тогава българчето мисли за море и за "пещерска". Кой ще ти мисли на плажа за ток? Не, ще чакаме друг да ни оправи спатийте. Та, ако за пореден път ни го набият до сливиците по този бунашки начин, наистина си го заслужаваме.

12

Анонимен

преди 8 години

Всяка година го увеличавате този ток а населението на България намалява съответно и потреблението спада.

11

Krom

преди 8 години

Да основем нова Партия. Основния ни лозунг - "... да помогнем на ЧЕЗ да се отърве от загубата. От тук, през Терминал 1 направо в Прага...". Така няма повече да ни "спонсорират", мъчейки се да ни оказват "социална" услуга. А сериозно - това повече не бива да се допуска. Проблема не е в цената на тока. Проблема е в това, че тя се пренася във АБСОЛЮТНО всички стоки с крайно предназначение, а това превръща българина в просяк. Да се търси друго решение.

10

Анонимен

преди 8 години

ЩЕ ИМА ЕКШЪНИ МАЙ КАТО ПРЕДИ 2-3 ГОДИНИ!

9

Анонимен

преди 8 години

Айде бе, работели на загуба! С увеличението, ощетяването на едни клиенти за сметка на други няма да се реши. Още по-ощетени ще има. Ромите пак няма да си плащат, а ние ще продължим да им осигоряваме безплатен ток. Технологичния разход нали е калкулиран във фактурата? Вкарайте си кабелите под земята, изградете си по-добра инфраструктура, за да нямате загуби. Е вярно е че сме в България, защото такова нещо в западна европа нямаше да мине. Там електропреносната мрежа ще свети за ваша сметка.

8

Башти Бахта Бохосян

преди 8 години

Ми що не поискат 100% увеличение?!Идеаааално!