42

Анонимен

преди 8 години

Нямат право да заличават гражданин от избирателен списък.Трябва да има бюлетина -Не гласувам за никой от посочените.

41

Анонимен

преди 8 години

Няма да гласувам! А заличаването ми--противоречи на Конституцията. Въпросът е...как може да са толкова некомпетентни?

40

ha ha ha

преди 8 години

Не става ясно дали невалидните бюлетини - празни или неправилно маркиран избор ще бъдат отчетени като брой гласували и съответно дали няма да се разпределят процентно м/у първите три партии например?По-големият брой гласували ще бъде по-лесен за манипулиране на вота.За партийните субсидии нищо не се споменава. Сегашната сума от 11 лв. на гласувал устройва идеално партиите, защото милионите ще нараснат значително.Хайде без избори - партиите се разберете помежду си и гушвайте милионите.

39

Анонимен

преди 8 години

При Горанов само със селфи с бюлетинката от тъмната стаичка :-)

38

Анонимен

преди 8 години

Официално се легализира купуването на гласове.... ще гласувам з съдомиялна хахахха: -)

37

Анонимен

преди 8 години

Изборите в България са пълна пародия.

36

До 41

преди 8 години

И как я виждаш това задължително гласуване да спре купените гласове,като със точно това задължително се очакват многократно по-големи постъпления в партийните каси от държавната субсидия??Още по-диво купуване на гласове я виждам аз и не само на електорат ами на цели изборни комисии и наблюдаващи!!!!

35

Анонимен

преди 8 години

Интересно това заличаване от избирателните списъци на негласувалите ще мине през КС.

34

Христо

преди 8 години

Правилно!!! Най-накрая!!! Само че то пак хората ще бъдат заличени и пак няма гласуват - за съжаление!!! А трябва да гласуват, защото точно тогава когато не се гласува платените гласове добиват по-голям процент и повече сила!!!!! Разберете го това вие дето плюете против този закон!!!!! Или ви е приятно все платените гласове да определят над вашите?? Ако не искате никой от тях поне пуснете невалидна бюлетина - не е трудно!!!!

33

Анонимен

преди 8 години

Такава политическа сговорна клика като нашата сигурно няма и в Долината на глинените гърнета.

32

сс

преди 8 години

Категорично против задължителното гласуване! Слави Трифонов да си гледа шоуто.

31

681

преди 8 години

Политическата чалгария продължава да се задълбочава все повече.

30

Анонимен

преди 8 години

Аз за некачествен политически матрял не гласувам.

29

Анонимен

преди 8 години

Смешните, жалки необразовани селски тарикатчета нарекли се политически елит дори вече няма ка,кво да обещаят на хората доказаха се като некадърници на n-та степен. Обещанията се снижиха до едно билетче от томбола със неясен произход вече не сте смешни г-да селски тарикатчета, жалки сте.

28

Анонимен

преди 8 години

ОНИЯ СИ ОТИВАТ ПОД СТРОЙ,И НЕ ИМ ДРЕМЕ ЗА ВАШИТЕ ФИЛОСОФСКИ МИСЛИ.ЩЕ ГИ ПОДКАРАТ С БУРКИТЕ ДА ГЛАСУВАТ ПО 5 ПЪТИ А ВИЕ СИ СТОЙТЕ В КЪЩИ И ЧАКАЙТЕ НЕВОЛЯТА.ЧЕ ГЛАСУВАТ 5 МИЛИОНА СТАТУКВОТО ЩЕ РУХНЕ.

27

Анонимен

преди 8 години

След заличаването ми от изборните списъци да очаквам ли да ме заличат от списъците на НАП нацяло??Логично и от там трябва да ме заличат и освободят от плащане на всякакви държавни такси,данъци и акцизи,защото след като не съм гласувал и съм заличен СЪМ ПРОТИВ С ЧАСТ ОТ МОИТЕ ПАРИ ОСИГУРЕНИ ОТ ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ДА ФИНАНСИРАМ ИЗБОРИ И ТОМБОЛИ!!

26

Анонимен

преди 8 години

В България свестните никога няма да съберат гласове, за да управляват.

25

Анонимен

преди 8 години

Поредните болни творения на болни хора. Значи хем е задължително, хем "наказанието" за неспазване е да ти забранят...makes perfect sense...

24

Анонимен

преди 8 години

След кебапчета и кифтета ,вече и томбола,а за по младите стриптизьорки да чакаме ли

23

Анонимен

преди 8 години

Понеже политиците са толкова некадърни и корумпирани им се налага да предлагат законови подкупи на обществото,ама най големия смях е напанът им за задължително гласуване,хаха,трябва да си избираме между Бойко ,Станишев,Доган и Владо Зидаров,аз задължително няма да гласувам.Няма как да гласувам за хора които колиничат пред Ердоган