16

Анонимен

преди 8 години

Ей големи експерти има тук! "Интернет профил" е обощение на нещо, за което става дума в кратката статия - "индустрията трябва да приеме определени стандарти за кодиране на личните данни"Който ползва така мразените в БГ iPhone, знае че не се нуждае от нищо повече от епъл ID, което е регистриран email в сървърите на Eпъл, след което може да звъниш без пари на всеки друг iPhone или пък да пращаш SMS. Та така, епъл ID си е един вид интернет профил.

15

Анонимен

преди 8 години

"Технологично е възможно телефоните да бъдат премахнати още сега"Това е глу.пак, а не експерт. А тъ.потията "интернет профил" е още по-безумна. За първи път чувам за подобен термин, който според някой профан някакси обединява някакви акаунти в незнайно какви сайтове, някаква лична идентификация (аз ли гледам филм или баба ми), може би на множество устройства и куп фантазии на човек, който си няма грам представа как работи всичко. Холивуд много помага процеса на "мислене" на такива ***експерти*

14

Анонимен

преди 8 години

Мощноста на ДВГ-то е 500к.с което е равно на 373 киловата. на електромотра на турбината кое му е реланото да е 7 киловата?

13

Анна

преди 8 години

Аз съм ги изпреварила с няколко години. Ползвам главно viber i messenger. Номер не ми трябва :)

12

Анонимен

преди 8 години

Ами ако не желая интернет профил, било то гуугул или ЛицеКнига?Ако не да си боже не искам да бъда подслушван от мегакорпорации?Един телефон се подслушва с апаратура и на място, интернет трафик ако не бъде здраво шифриран се подслушва с натискане на рекорд бутон някъде по трасето.А сега големите държави опитват да пренапишат "1984", забранявайки шифрирането на комуникации. (което никой няма да спази, де).

11

Анонимен

преди 8 години

Интернет профил - що ще да е туй чудо?Профил в facebook, в skype, в google и т.н. има, но какво е интернет профил?

10

Mimi

преди 8 години

Не стандартите са проблем за смяната, а желанието на операторите да цоцат още пари от хората. Никой не пуска лесно вкусния кокал. Мобилните оператори не искат да се превърнат просто в интернет доставчици, защото това би свалило драстично цените на услугите, а от там и печалбите им. За пореден път става въпрос само за интереси и МНОГО пари.

9

Анонимен

преди 8 години

Те и за книгите така разправяха, обаче все-още търсят преписи от стария новия завет и стават все по-скъпи. За всяко нещо си има място. Може да намалеят, но да изчезнат, едва ли.

8

777

преди 8 години

аз си ползвам стара нокиа с копчета как ще стане с новата технология?

7

12

преди 8 години

До тогава явно предвиждат да изчезнат и имената на хората. Ражда се бако или кaka и го кръщават thefuckedbghardworker37213***microsoft.bg. Друг пък , познайте кой , ще бъде кръстен thehollysunshine***government.mason.microsoft.usa И тетака към светлото бъдеще.

6

Анонимен

преди 8 години

Ще изчезне, както изчезнаха и копчетата на телефоните.

5

665+1

преди 8 години

За удобство номера ще е я на десницата, я на челото.

4

Анонимен

преди 8 години

Всеки новороден ще получава ipv6 адрес и туй то

3

Анонимен

преди 8 години

Кате не е номер (поредица от числа), ще е някакъв друг идентификатор, който ще обозначава Иванчо и ще го идентифицира с устройството. Дали ще е имейл адрес, дали прякор, дали ДНК профил, все тая, идеята е абсолютно същата. Друг е въпросът дали до 2050 г. изобщо ще има смартфони, по-вероятно е да няма. Това е истинският въпрос, над който тоя изследовател е трябвало да се замисли.

2

Анонимен

преди 8 години

Глупости на търкалета...

1

Анонимен

преди 8 години

С други думи тотален контрол и Световно правителство.