26

Анонимен

преди 8 години

до Анонимен 12Много филми гледаш!

25

Анонимен

преди 8 години

Тенденциите са ясни - само се говори и нищо не се прави, а какво се говори не е толкова важно.

24

Кон

преди 8 години

Този наглец взе да прави и прогнози, като разчита, че не знаят хората, над 5 г са лъжи, а не прогнози. Когато става дума за обществени, не природни явления.Така неговите политически съратници лъгаха българите, че ще построят социализъм, комунизъм - все в далечното бъдеще. Накрая окрадоха построеното, което не можаха да присвоят - унищожиха.

23

Анонимен

преди 8 години

другарю калфин средната класа не изчезна а,емигрира - всичко умно и кадърно избяга останаха олигархичната класа и бедната класа - пенсионери, социално слаби и болни хора- ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ !

22

Па Киро-чуко

преди 8 години

Обява: Търсим работа! Чукам слино, стегам здраво и пердашим одма...до посиняване! Боли, ама се свиква! След 6 месеца земе че зарасте...нема и помен! Става и само с мерак!

21

Анонимен

преди 8 години

Социалната система създава безработни и не искащи да работят.Просветната "реформа" създаде неграмотници и кухи дипломи.Всичко заслуга на всички правителства вече 26 години.

20

Анонимен

преди 8 години

ПО МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА ВЕЧЕ 90%СА ОТ *ОНОВА* ПРИВИЛЕГИРОВАНОТО НЕГРАМОТНО И МЪРЗЕЛИВО ПЛЕМЕ!ТЕ БЪЛГАРИТЕ ПОЧТИ ИЗЧЕЗНАХА..И КОЙ ЩЕ РАБОТИ ДА ИЗДЪРЖА ТЯХ И МИЛИОННАТА АРМИЯ НА ДЪРЖАВНА ЯСЛА!

19

PD

преди 8 години

Преоблякъл се Илия, погледнал се пак в тия.Ученолюбивия порив на българина, се *** в кухо преследване на дипломи и масова манипулация. Днес огромна част от висшистите са на занаятчииска позиция, ако не и по зле.Пази боже, сляпо да прогледне....то тутакси акул ще раздава.

18

Занзибар

преди 8 години

Ционистите направиха така че средна класа да няма, села да няма, т.е. гръбнакът на една държава, който в момент на простотия може да надигне глава и да прегази групата на 300-те, го няма. Ерго, тук процесът върви още по-бързо. Хората са много глупави, не виждат, че вече няма комунизъм, социализъм, няма ляво и дясно. Има само групи от хора, набарали кокала, които се групират с други групи, по-високо от тях (ЕС, САЩ, Канада и т,н,), за да си осигурят навеки кокала. 7 000 00 царе, другото - шерпи.

17

Gost

преди 8 години

А бре калфин место глупости да мислите разкриите работни м еста един завод разкрит да има няма тия малки градове млади хора де са елате в ловеч пенсии само има 20 млади хора има се знаем и кучетата другото къдее избяга що от управията на бсп и бивш кмет аиде всички скоро време де сме тука ще се доизнесем *** простотии мислят

16

Анонимен

преди 8 години

Не зная защо,но на мен ли ми се струва,че матряла в Парламента с е направо негоден дори за речева дейност,не само мисловна?А бе ,там с какв конкурс ги избират- по примитивизъм?

15

Анонимен

преди 8 години

Другари наследници на овчаря Тодор Живков , който беше неграмотен и необразован , искате или не вашите кадри на БКП-БСП са обречени на глад , защото не обичат да учат или да работят . Може да си пишете каквото искате , но светът е на образованите и кадърните хора. Единствения ви шанс е да хващате гората и де що има мандра да крадете сирене и кашкавал , което си го умеете .

14

Анонимен

преди 8 години

Има си решение на проблема с хората без образование, само че те гласуват главно за ГЕРБ, а преди това за ... няма да кажа за кой. Решението е да се спрат всякакви социални помощи за всички в България. Защо да се образоват, когато сега държавата им плаща, че не работят и създават деца през ден? Социалната политика на всички правителства след 1989-та година беше насочена към насърчаване на мързела и паразитиране на гърба на работещите. Сега също е така, а бих казал, че сега това е най-силно изразе

13

Анонимен

преди 8 години

Как ще изчезва средната класа, когато в България средна класа няма, а и никога не е имало след 1989-та година?!

12

Анонимен

преди 8 години

Аха, значи през 20030 год...Ще има роботи куфражисти мазачи бояждии и тнт, които ще бьдат с вишообразувание!

11

Анонимен

преди 8 години

Никой не търси работа скъпи министри...всички вече търсят ПАРИ !

10

Krom

преди 8 години

Какво си пушил Калфин Сан? Къде видя Средна класа в България, че чак пък и я затри?!?

9

Анонимен

преди 8 години

Те и с висше са без работа...хахахха

8

mdam

преди 8 години

Калфин посочи, че дефицитът на пазара на труда на определен вид кадри в България съвпада с основните проблеми и в европейските страни.България даже и политиците не я считат за европйекса страна!

7

ашладисан вишис

преди 8 години

Другарю Калфин,положението е такова защото сте на власт тези които сте,а средна класа няма защото вие и протежетата ви в различните държавни структури преследвате с всички позволени и непозволени средства.След като не можете да създадете подходяща среда за живот и труд/общественополезен/ да ви подсказвам ли какво ще последва