11

Анонимен

преди 8 години

Голям сваляч е станал и Ненчето.

10

Анонимен

преди 8 години

Къф министър бе , това долно качество американски чиновник

9

за 800 дни

преди 8 години

вервам ти 800 дни

8

Некъф луд

преди 8 години

Тоя Ненчев има остра нужда от психиатър.

7

анонимен

преди 8 години

*** та дрънка.Имали готовност за какво?Една ограда се прави с години и само се краде от нея.

6

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ са като щраусите - крият си главата в пясъка и си мислят, че незаконно преминаващи границата ни имигранти ги няма и опасност за България няма.

5

Ставри

преди 8 години

Току-що прочетох, че британските мюсюлмани искат прилагане на шириата и повече от една жена.За какво говорим при това - за приятелски нагласи и подобни отношения по границата?Да си се прибират и отбраняват страните си.

4

Анонимен

преди 8 години

какво напрежение да има всички се пускат по график организирано. Мигрантите са държавна собственост : ако някой ги вози с кола в .. затвора. ако някой реши да ги спре и провери ... в затвора. Всичко е под контрол.

3

мнение

преди 8 години

Гранична полиция да е толерантна и културна, армията да е без оръжие към пристъпилите границата, това защита на суверинитет ли е ?Браво на момчетата от доброволните групи!! Това са патриоти .Европа / Франциа /недоволства ,защото все още имаме хъс да се защитавама.Незнаят, че пламъка в душата на българина трудно се гаси.

2

12

преди 8 години

Превантивната мярка не е срещу бежанците, а срещу новото забавление което набира популярност- ЛОВ НА БЕЖАНЦИ. За да се размърда държавата, трябва първо да се размърдат и хората. А на бас, че ако се появят два три случая на шофьори убили деца на зебра, които в последствие са разстреляни, ще спрат да съдят тези шофьори условно и да се гаврят с родителите.

1

Sad

преди 8 години

Decata snimat s dronite i nabludavat sinora...ot dvete strani...