9

ЧЕРВЕНИ ТЪРТЕИ

преди 8 години

ВСИЧКИТЕ ТИЯ В ОФШОРКИТЕ ----СА БИВШИ ОТ СОЦА ....И РУСКИ ВЪЗПИТАНИЦИ!!!НЕМА КОМУНИСТ ИЛИ ИСЛЯМО-ЛЕВИЧАР-----КОЙТО ДА Е ЧИСТ ПРЕД ЗАКОНА И НАРОДА....."ПОРОДАТА"... ИМ Е ТАКАВА------ДА БЪРКАТ В КАЦАТА С........ "обществения мед"!!!!!ТОВА СА ТЕ---"ЧЕРВЕНИТЕ ТЪРТЕИ"!!!!!

8

Не били незаконни?

преди 8 години

Офшорките са организации,чиято цел е да прикрият собствеността на определениактиви.До тях се прибягва,за да не те питат "това твое ли е и с какви пари си гопридобил"-пране на нечисти,придобити по криминален път или чрез властовакорупция средства; както и за избягване на данъчно облагане(живееш в странас високи данъци),плащаш(ако въобще се стигне до плащане) в страна с ниски.Колкото и да говорят,че не е незаконно,както и да го погледнеш си е измама!Необходимо е да бъдат изцяло забранени!

7

Анонимен

преди 8 години

Снощо гледах интервю на Илия Лингорски по България он ер,обясняваше как да се борим с офшорките и какво да се промени,до тук добре,но не спомена ,че самият той има офшорки и е във същият този списък защото апартаментите които строи на калиакрия ги продава мой приятел и всичките пари отиват във офшорки,те тва е нашата държава ,крадеца вика дръжте крадеца и дава акъл

6

Анонимен

преди 8 години

Чшшш, ало, съдът. Що изобщо му давате на тоя да се оправдава, че не бил сам в списъка.

5

Анонимен

преди 8 години

Това с плащаш....сме го чували вече. Той да разкаже за сметките си! Как мислите, на тоя пука ли му за "Левски" ?

4

Анонимен

преди 8 години

И на тоя както на всяко камуне Сорос му крив. А световния империализъм и прогнозата за времето?

3

Не харесвам Батков

преди 8 години

Не гои харесвам, както и Баневи, но в случая са прави - след като имаме журналист част от екипа трябва да се покаже целият списък - иначе става като с досиетата - някои са показани, други изнудвани, трети покрити!Иначе е ясно, че не му е чиста работата!

2

Анонимен

преди 8 години

"Подходът на разкриването на българите е смущаващ, смята адвокатът"Така ще каже като името му е там. Както и да го смята е виновен."Батков е държал акциите на тръст, т.е. на доверие и е категоричен, че нито е влагал пари, нито е притежавал нещо за себе си."Да прикриваш друг пак е престъпление, Батков. И да наемаш трети теб да прикрива - и това пак е престъпление.

1

Плащаш си...

преди 8 години

И СИ КУПУВАШ ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, ЩАСТИЕ, АМА ИЗМАМНИ...ПЛАЩАШ СИ ДА СИ КУПУВАШ ВСЕЩИ И БОСИЛЕК. .. ЗА "ВЕЧЕРЯ" ХА ХА ХА