31

БТК

преди 8 години

Много лесно може да се реши проблема като се сложат заглушители на сигнала на телефоните, тогава ще ги питам как ще се чуват с "роднините си " . Тия в затвор ли са или на курорт?

30

П.Петров

преди 8 години

Винету не каза ли, че в България няма корупция и направо сме издухали Румъния ?Този прокурор Светлозар Костов сигурно само от съчувствие го е оставил на свобода?Фалшивата диагноза от лекаря и тя от доверие?Две години за убийство от пиян шофьор ? Съдията сигурно и той е повярвал на това мило човешко същество, че промилите бил от сироп за кашлица ?Надзирателите в затвора и те не знаят с каква магия затворници имат телефони и ползват наркотици навярно?Директорът и той сигурно не знае нищо?

29

Анонимен

преди 8 години

Якуза-кючек. Индивид на ниво. От Япония вече превеждат чалга-песни за него. Готвят го за интеграция. Не са срещали до сега такъв 'истински българин-самурай'.А Вие вместо да го подкрепите го оплюхте. Що за народ сме?

28

Познат

преди 8 години

До АнонименНямаше да копае камъни в никаква каменна кариера . Защото познавам баща му ,който по това време работеше като шофьор в ЦК на БКП и возеше силните на деня .Та покрай тази служба, бяха фрашкани с връзки.

27

Еди

преди 8 години

Ей на това му се вика "доброволец за защита на вярата и жените"- здрав като бик и точно толкова умен. Престъпник, комплексар и мижитурка. А коментатори във ФБ ги изкарват едва ли не новите Левски и Ботев. Плюя ви на криворазбрания патриотизъм. Момчета, четете! Не сте вие когато сте прости! Ако това трябва да ме защитава като жена и христианка- не, мерси! Ще се защитавам сама, но на страната на престъпници няма да бъда.

26

Хотел-Джаул

преди 8 години

Даже трябва задължително да имат интернет,тел.и телевизор.Освен това трябва да работят всеки ден поне по един час.Храната трябва да е разнообразна три пъти на ден и със сервиьорки по мини поли.Надзирателите да играят карти,хазарт,билярд,бокс със затворниците .Рум сервиз на всеки 15 минути и място за спорт,секс,молитви и бани с джакузита и масажьори .

25

Анонимен

преди 8 години

Истински българин!

24

:):)

преди 8 години

Затворник да се чува с детето си или майка си.. Примерен разговор: Ало "сине" , достави дрогата на този адрес. " Мамо" , погрижихте ли го този дето свидетелства срещу мен. Давам ти срок до утре да го свитнеш и него и майка му и детето му. "Сине" делото ще го води съдя Иванов, погрижи се сина му да не стигне до вкъщи днес след училище.Ало "Мамо"......

23

Анонимен

преди 8 години

"Животното" си е нормално животно ... не са нормални всички подкупни прокурори - рушветчии, които и майка си биха продали за пари.

22

Кс

преди 8 години

Този не е нито мечка, нито пор или лисугер. Този е хибрид. Животно-мутант. Трепе, убива, пребива и после е на море и си прави селфита. А някой супер корумпиран чиновник е прибрал мазно пачки за да бъде възможно това.

21

Без думи

преди 8 години

Като гледам в пандиза си има и фитнес с добавки с всичко .... това тяло не е на затворник а на човек който се труди здраво във фитнеса. На кратко това не е държава!!! Как ли го хранят вътре ?

20

Анонимен

преди 8 години

ТЕМИДА СИ ПОЛУЧИ ПОДКУП....

19

GolemPraz

преди 8 години

"пиян зад волана Петров убил човек по непредпазливост"Аййй стига веее!... Каква е тая мишка невзрачна страхлива дето съчини този словоред?

18

Анонимен

преди 8 години

Тоя какво животно е - пор, лисугер, диво прасе или от всичко по малко.

17

Миленски

преди 8 години

Хахах, това не е селфи бре :D

16

Анонимен

преди 8 години

Роската с тези мусколи бая талибани ще пречука на граничната бразда с нашият враг Турция.Русия започва въоръжаване на доброволческите птрули,патрули които на по късен етап ще свалят герберотурската мафия от власт.Братя българи,присъединете се и подкрепете тези патрули,България е продаденат на турция от Борисов и ние трябва да си спасим страната

15

Анонимен

преди 8 години

Колко такива има по "затворите" който уж трябва да са там но дефакто не са вие бедна фантазията . Този е един от многото . А телефон има все втори пандизчия . А тези който са в ТПО-то си живеят като на хотел имат всичко, дори про*ститука могат да си поръчат.

14

:(

преди 8 години

"Прокурор Костов е наказан дисциплинарно и отстранен от длъжност."А трябваше да е за 10-20 години в затвора. Няма да се учудя, ако осъди държавата и го върнат на работа + да му изплатят заплатите за периода. Редовна практика е в съдебната ни система. Боколенд е скапано подобие на държава!

13

Анонимен

преди 8 години

И какво от това че качва снимки Не се е бил или нещо подобно

12

Анонимен

преди 8 години

По време на комунизма този щеше да копае камъни в някоя каменна кариера и никой нямаше да знае нищо за него. А сега е герой.