9

Анонимен

преди 8 години

хахаха, "ще издържи поне една година" предната година направиха кърпене точно преди снега, съответно се сетете какво е положението в момента, 3 месеца им издържа настилката.Дъвка да сложа ще държи повече...

8

Чекист

преди 8 години

До Анонимен 11Не е важно аз или той какво смятаме, важното е кой и как дава поръчката.Това което написах е от личен опит, а не теоретически абстракции, както тук са сквикнали повечето писатели.Последният път онемях, когато пред мен лично, беше зададен въпросът:Аааааа избрахте ли? Това вашият човек ли е?

7

Чекист

преди 8 години

До Анонимен 2Ти държавна поръчка поне 1път печелил ли си? По точно смътна или бегла представа как това става имаш ли?Съмнявам се много след като прочетох тази умна мисъл в коментар 2.Ако иска може да е най-добрият и най-евтино да работи, след като няма "браааатчед" почти невероятно е да спечели поръчката.

6

до 5 Zeus

преди 8 години

Ти фирма можеш да си направиш, но за даполучиш общински поръчки наистина трябва да отговаряш на посочените от теб критерии! Иначе само ще и плащаш само масрафите, както много от нас!

5

Анонимен

преди 8 години

Кой им плаща на тези фирми, не гледат ли за какво дават парите на данъкоплатеца?Н отбивката Бот. шосе към Вл Вазов преди десетина дни кърпиха асфалт, за който преди 2 год общината плати 20 мил. за рвмонт на Бот. шосе, щеше да се смени ул. осветление, тротаоари, да се направи велоалея.....само на книга. Това, което ме възмущава е, че вече 10 дни изровеният асфалт стои разпръснат покрай бордурите и никой не го е.бава!Къде *** мухите, др. Фандъкова, май по цял ден уреждате САМО ДАЛАВЕРИ?

4

zeus

преди 8 години

До Анонимен 2Не мога да си направя фирма, понеже не съм бивши комсомолски секретар, нито родителите ми са били партийци, най-малкото дядо ми е бил партизанин :)

3

панов

преди 8 години

Тоест кърпим като за един сезон, и около изборите, през останалото време и сервизите трябва да работят. Или? Аз съм съгласен да затварят улиците за по седмица, но да ги направят изцяло с нов асфалт, но тук е Боколанд.ия и това ще стане твърде добре за овцете.

2

Анонимен

преди 8 години

Голяма далавера! От светнати хора знам, че за кърпенето на дупките отиват 10% от средствата.Къде ли отиват останалите 90% ?!

1

zeus

преди 8 години

Вчера загледах какво са кърпили до работа, ами основно миналогодишните кръпки, сладък бизнес е това ;)