9

Анонимен

преди 8 години

светът е в перманентна криза откакто е създадена държавата на злото и сатанизма сащ

8

Наблюдател

преди 8 години

Празни приказки! Поредното декларирано лицемерие! За пред телевизиите критикир а иначе тотална подкрепа! Двойния стандарт на Щатите накрая ще им "изяда главата".

7

Скарлет

преди 8 години

Эаключителният етап на капиталиэма!!! Процесът на глобално трансформиране на света, в който един процент на световното население живеят охолно, докато 99% живеят в миэерия, като преэ епохата на тъмното средовековие (1523-1948)!!!

6

razgradski pop

преди 8 години

както каза Обама: свобода или сигурност...избирайте...не може двете заедно...

5

Д

преди 8 години

Демокрация има само в Европа и САЩ.Другото са диктатури и монархии .

4

Анонимен

преди 8 години

Според Кери обаче този 40-ти доклад на американската дипломация ще засили решимостта на Съединените щати да насърчават основните свободи и да подкрепят организациите, отстояващи правата на човека. В превод на нормален език- да се месят навсякъде по света.В Саудитска Арабия няма проблеми с правата на човека, защото там има нефт. Това е върха на лицемерието и двойните стандарти.Вчера и днес във Вашингтон се арестуват стотици хора, борещи се за правата си, но това дори не е интересно.

3

Анонимен

преди 8 години

Най-малко свобода има в държавата в която има статуя на свободата. Паметници са правят само на покойници.

2

анонимен

преди 8 години

турция и сауд арабия са съюзници на краварите вместо оръжие да ги интегриратот 9 в 21 век освен сълзи и кръв нищо добро не носят на човечеството техните докладиизобщо не ме интересуват от гмо мозъци акъл не искам

1

Анонимен

преди 8 години

айде тия пак почнаха с празните дърдореници за демокрация и свобода. Къде ги видяхте?