10

Николова

преди 8 години

Оставка на министъра. Не може да се справя, предложенията му са неадекватни.

9

Анонимен

преди 8 години

Що за логика? Наместо наказание за нарушителят, или престъпника, награда? Да се отмени НК и ЗАНН веднага.

8

Анонимен

преди 8 години

ако това му е разбирането за справяне с корупцията.........пази боже

7

Анонимен

преди 8 години

Това на портрета е министър на транспорта, съобщенията и информационните технологии,Освен да крепи портрета на баце на бюрото си за друго не става.

6

АВРАМ

преди 8 години

ЩЕ СТАВА КАТО В АРАБСКИЯТ СВЯТ НИКОЙ НЯМА ШОФЬОРСКА КНИЖКА ДЕЦА КАРАТ НЕМОЖЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕ ОТ КОЯ СТРАНА Е ДВИЖЕНИЕТО

5

ОУУ

преди 8 години

КАКВО СТАВА СЪС СКОРОСТНИТЕ ВЛАКОВЕ

4

Анонимен

преди 8 години

лиши че си е ***.който взема винаги ще взема независимо от заплатата.100лева или 1000 не са излишни никога.не му стиска да премахне в закона...тоз който дава да не носи отговорност а отговорност да носи само този който взема

3

Анонимен

преди 8 години

Българина си е по далаверата . Това е наследството на БКП и Тодор Живков , когато всеки крадеше от държавните фабрики и ТКЗС-тата . Сега продължават кой както може . Никакво правителство или Министър не е виновен , просто всеки краде както може . Българина много мрази далаверата ..., в която не участва .

2

Анонимен

преди 8 години

Няма по нагли от некадърните български политици, вместо да накарат службите и съдебната система на които българските граждани плащат огромни заплати да ловят и вкарват корумпирани в затвора. Отново се иска от бедния български данъкоплатец да плаща огромни заплати на партийно назначени чиновници. Чиновниците стават все повече и с големи заплати на врата на все по бедните и намаляващи работници.

1

Анонимен

преди 8 години

Колкото и по-високи заплати да им давате, корупцията едва ли ще намалее. Кой ще бяга от лесни 100-200 лв? Като за пари са готови и майките си да продадат